2777
2789

شاید کمتر ادمی باشه ک مواجه نشده باشه باهاش، من پنج سال این مشکل رو داشتم ب جایی رسید ک میگرفتم تا لحظه مرگ میبردم و بعد ولم میکرد حتی تو بیداری یهو رو تختم میپرید رو بدنم و من ی لحظه میدیدم ی شیه سیاه بزرگ رو...

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاحالا ندیدم صورتشو  فقط سایه میبینم

مادرم هم ب صورت سایه میبیندش

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
شاید کمتر ادمی باشه ک مواجه نشده باشه باهاش، من پنج سال این مشکل رو داشتم ب جایی رسید ک میگرفتم تا ل ...

اره منم‌ولی ب بقیه ک میگم مسخرم میکنن و میخندن میگن خواب دیدی

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
اره منم‌ولی ب بقیه ک میگم مسخرم میکنن و میخندن میگن خواب دیدی

تا ب سرشون نیاد باور نمیکنن،

من تنها راه نجاتم نوشتن آیت‌الکرسی با خط خودم رو کاغذ و گزاشتن زیر متکا بود ک دیگه سراغم نیومد ک بعد ی تابلوش رو خریدم و الانم بالای تختمه،

جای سردم نخواب جای خوابت تو اتاق گرم باشه

تا ب سرشون نیاد باور نمیکنن، من تنها راه نجاتم نوشتن آیت‌الکرسی با خط خودم رو کاغذ و گزاشتن زیر متک ...

درسته ک میگن فقط با لمس یکی دیگ میپره؟؟؟

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
خب دلیلش چیه 🙁

دلیلش رو گمون نکنم کسی بدونه البته وجود اجنه تو اتاق و خونه میتونه دلیلش باشه، تخته ویجا نمیدونم شنیدی یا ن اما من احمق تو ی فیلم خارجی دیدم با ابجیم تصمیم گرفتیم بازیش کنیم این بازی یجور احزار ارواحه ک دقیقا چند روز بعد از این بازی این اتفاقا واسݥ افتاد مثلا بعضی شبا یهو متوجه میشم یکی از کنار در اتاقم رد میشه مخصوص وقتی تنهام تو خونه

درسته ک میگن فقط با لمس یکی دیگ میپره؟؟؟

نشنیدم اینو امامیتونی همون راه حل رو ک بالا گفتم رو امتحان کنی همون آیت الکرسی رو بعد نتیجه‌شو بهم اطلاع بده ک اگه فایده نداشت ی راه حل دیگه رو امتحان کنیم