2777
2789

شاید کمتر ادمی باشه ک مواجه نشده باشه باهاش، من پنج سال این مشکل رو داشتم ب جایی رسید ک میگرفتم تا لحظه مرگ میبردم و بعد ولم میکرد حتی تو بیداری یهو رو تختم میپرید رو بدنم و من ی لحظه میدیدم ی شیه سیاه بزرگ رو...

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاحالا ندیدم صورتشو  فقط سایه میبینم

مادرم هم ب صورت سایه میبیندش

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
شاید کمتر ادمی باشه ک مواجه نشده باشه باهاش، من پنج سال این مشکل رو داشتم ب جایی رسید ک میگرفتم تا ل ...

اره منم‌ولی ب بقیه ک میگم مسخرم میکنن و میخندن میگن خواب دیدی

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
اره منم‌ولی ب بقیه ک میگم مسخرم میکنن و میخندن میگن خواب دیدی

تا ب سرشون نیاد باور نمیکنن،

من تنها راه نجاتم نوشتن آیت‌الکرسی با خط خودم رو کاغذ و گزاشتن زیر متکا بود ک دیگه سراغم نیومد ک بعد ی تابلوش رو خریدم و الانم بالای تختمه،

جای سردم نخواب جای خوابت تو اتاق گرم باشه

تا ب سرشون نیاد باور نمیکنن، من تنها راه نجاتم نوشتن آیت‌الکرسی با خط خودم رو کاغذ و گزاشتن زیر متک ...

درسته ک میگن فقط با لمس یکی دیگ میپره؟؟؟

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
خب دلیلش چیه 🙁

دلیلش رو گمون نکنم کسی بدونه البته وجود اجنه تو اتاق و خونه میتونه دلیلش باشه، تخته ویجا نمیدونم شنیدی یا ن اما من احمق تو ی فیلم خارجی دیدم با ابجیم تصمیم گرفتیم بازیش کنیم این بازی یجور احزار ارواحه ک دقیقا چند روز بعد از این بازی این اتفاقا واسݥ افتاد مثلا بعضی شبا یهو متوجه میشم یکی از کنار در اتاقم رد میشه مخصوص وقتی تنهام تو خونه

درسته ک میگن فقط با لمس یکی دیگ میپره؟؟؟

نشنیدم اینو امامیتونی همون راه حل رو ک بالا گفتم رو امتحان کنی همون آیت الکرسی رو بعد نتیجه‌شو بهم اطلاع بده ک اگه فایده نداشت ی راه حل دیگه رو امتحان کنیم