شاید کمتر ادمی باشه ک مواجه نشده باشه باهاش، من پنج سال این مشکل رو داشتم ب جایی رسید ک میگرفتم تا لحظه مرگ میبردم و بعد ولم میکرد حتی تو بیداری یهو رو تختم میپرید رو بدنم و من ی لحظه میدیدم ی شیه سیاه بزرگ رو...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
دلیلش رو گمون نکنم کسی بدونه البته وجود اجنه تو اتاق و خونه میتونه دلیلش باشه، تخته ویجا نمیدونم شنیدی یا ن اما من احمق تو ی فیلم خارجی دیدم با ابجیم تصمیم گرفتیم بازیش کنیم این بازی یجور احزار ارواحه ک دقیقا چند روز بعد از این بازی این اتفاقا واسݥ افتاد مثلا بعضی شبا یهو متوجه میشم یکی از کنار در اتاقم رد میشه مخصوص وقتی تنهام تو خونه
نشنیدم اینو امامیتونی همون راه حل رو ک بالا گفتم رو امتحان کنی همون آیت الکرسی رو بعد نتیجهشو بهم اطلاع بده ک اگه فایده نداشت ی راه حل دیگه رو امتحان کنیم