2777
2789
7سالم بودکه بابام مرد،یتیمی توبچگی خیلی سخته...

بمیرم برای دلت😔🖤

ان شاا...آینده ت خوب وخوشبختی باشه ودرآرامش باشی🌹♥🙏

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندماهه که پدربزرگم رو از دست دادم. بخدا اندازه بابام دوسش داشتم و دارم. دلم براش تنگ شده. منو خیلیییی دوست داشت، خیلیییییی. 

اینو همه می‌دونستن 

نمیتونم با نبودش کنار بیام

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

خدا پدر و مادر همه رو رحمت کنه و به حق علی که مهمان سفره امیرالمومنین باشن . ولی بچه ها گریه ی شما ، سوگواری شما ، غصه خوردن و شب نخوابیدن شما هییییچ تاثیر مثبتی تو حال عزیز از دست رفته تون نداره . طبیعیه ولی زیادش هم خودتون اذیت میشید هم عزیزتون که از دنیا رفته . تا میتونید کارای اون دنیاشون رو درست کنید . صدقه خوبه ، خیرات خوبه ، ختم قرآن خوبه ، ولی به خدا هیچی جای انجام واجبات رو براشون نمیگیره . نمیگم نماز نمیخوندن یا روزه نمیگرفتن . شااااید اشتباه خوندن ، شاید وضوشون درست نبوده . اگر وسع مالیتون میرسه بدین براشون چند سال نماز و روزه انجام بدن . اگرم نه ، خودتون کم کم بخونید . یه شبانه روزم ، یه شبانه روزه. مثلا هماهنگ کنید با خواهر برادراتون نفری ۷ شبانه روز براشون تو یه هفته بخونید یعنی روزی یک شبانه روز . ۲۰ دقیقه بیشتر وقت نمیگیره . 

اون دنیا خیلی بهتر از این دنیاس ب خدا مرده ها ک میرن پشیمون نیستن وازبس لذت میبرن  اون دنیا مار ...

من خیلی بی قراربودم

یک بارپدرموتوخواب دیدم

اومده بودخونه م

اون اولین باربود که باآگاهی ازش سوال میکردم

انگارخدااین فرصت بهم دادکه بپرسم سوالامو

گفتم دلت نسوخت رفتی؟

به فکرفلانی وفلانی و...نبودی(خواهروبرادراموپرسیدم)واون باحوصله جواب داد

دوسه تا جمله ش هنوزم به قلبم آرامش میده

بهش فکرمیکنم

یکی گفتم اونورچه جوریه؟که انقدرخوشحالی وباآسایش حرف میزنی؟گفت انقدررررر خوبه اگربدونیدهرکس بیاد امکان نداره برگرده...گفت اصلااون چیزیکه توفکرته نیس

(بعدازبیدارشدنم حس کردم ازآینده خبرداره واین آرومش کرده انگارراه وسرنوشت منو خواهروبرادرامو میدید آروم بود)

وگفتم من چی واسه من چه جوری میگذره؟گفت خیلی خوب میگذره وزودمیگذره

زودمیگذره ش توقلب من ریشه کرده

دلتنگ باشم میگم زودمیگذره زود...

فقط یهچیزیواون گفت بهم

گفت من بهتون سرمیزنم میبینم واسم گریه میکنیدنمیتوونم کاری کنم غصه میخورم مخصوصامادرت...میشینم ونگاه میکنم فقط کاری ازم برنمیاد...بگوگریه نکنه صداشومیشنوم...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
خدانکنه،خیلی ازوقتی بابام مردبدبختی کشیدم صلاحم افتاددست ۵تاداداش بدبختم کردن...

صبح میشه این شب وامیشه این درصبر داشته باش صبرداشته باش🌹

استارترعزیزم

خداپدرتوبیامرزه🖤🙏🌹

داغ پدرومادروعزیزسخته🌹

ان شا...خداعزیزای آسمونیه کاربرهای این تاپیک بیامرزه🙏🌹

برای والدین آسمونی هم فاتحه بخوونیم🙏🌹

عزیزم 😭😭😭😭😭😭😭😭بخدا دلم کباب شد، خدا بهتون صبر بده، واقعا سخته، من فگرشو میکنم دیونه میشم، خدا بهتون صبر بده، خدایا از عمر من کم کن بده به همه پدر مادرا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭

من ۱۵ ساله پدرم رو از دست دادم اصلا فراموش نکردم بعضی وقتا ایقد دلم میخواد پیشم بود ولی مجبوریم با این قضیه کنار بیایم آدم سرد میشه ولی فراموش نمیکنه 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه