2777
2789

به همسرم  هرچی پیام میدادم با استیکر جواب میداد منم دیگه ادامه ندادم بعدشم الان رفتم دیدم اخرین بازدیدش رو مخفی کرده نمیدونم چرا ناراحت شدم🙂💔

عقد هستیم

بنظرتون چ کنم

......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هم دعوا یا جروبحثی نداشتین شاید قهره میخاد از دلش دربیاری

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖

😂😂ایششش..منم بازدید از شوهرم قایم کردم فکردم نمیفهمه ..اومده مسیج داده که واتساپ ی جوری شده انلانیش معلوم نیس چیکا کردی 😑😑😑

گفتم ن بابا آنتن نمیده بخاطر همین نشون نمیده سری رفتم بازش کردم 😐😐😐

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

چرا دوس داریم همش قضاوت کنیم هم خودمون هم اونو ناراحت کنیم، شاید کار داره جایی مشغوله ، شاید حوصله نداره امروز ، اگر زیاد تکرار کرد سر صحبتو باهاش باز کن ببین دلیلش چیه اغلب خانوما در این شرایط حدسای بدی میزنن مثلا نکنه براش جذاب نیستم نکنه جایی سرش گرمه یا چیزای دیگه بهتره حرف بزنی بشنوی تا اینکه خودت خیالبافی کنی