2777
2789
عنوان

دوستانی که میگن دروغ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 7517 بازدید | 245 پست
کسی ک اوارس نمیاد بگه کـگوشیمو ۳۰۰ میگرفتن نفروختم  ب همون ۳۰۰هم راضی میشع

دقیقا 

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺

این چ حرفیه

شاید لازمش داره واقعا

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا هماهنگ کرد من نکردم گفت بیا مسافر خونه منم بدون پول چه جور برم از انقلاب تا بهشتی با پای بچخ&nbs ...

تو همین تاپیک قبل .

به جای اینهمه توجیه با یه درخواست دوستی می‌تونستی مشکلو حل کنی

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

داره مظلوم نمایی میکنه کاربرا بهش پول بدن مستقیمم نمیگه غیر مستقیم فیلم بازی میکنه

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺
این چ حرفیه شاید لازمش داره واقعا

چیو لازم داره گوشیو؟گوشی مهمتره یا بچه هاش ؟!اونم بدون یه قرون پول 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
وای چقدر خوب شد اومدید این قصدش اینه توی خصوصی کمک بگیره کامل مشخصه 

دقیقا

وگرنه خیلی ها بهش شماره دادن خب زنگ بزنه بگه شما بیایین جایی که من هستم امروز سه بار عضو شده از کجا میاره شماره؟ شما میتونین تو یک روز سه بار عضو بشین؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

واقعا  یعنی پیگیر نشم؟

نه عزیزم

یه دوستی دوروزه داره اصرار میکنه ایشون هیچی نمیگه

یه اسم مسافرخونه داد به اون کاربر که تماس گرفتن و همچین شخصی نبوده اونجا

رها کنید این قضیه رو

ایشونم خدا خودش ناظر ازاری که به کاربرا رسوند هست

جوابشو میبینه

وای چقدر خوب شد اومدید این قصدش اینه توی خصوصی کمک بگیره کامل مشخصه 

دقیقا ببین دل چند نفر به حالش سوخته 

حالا از این چند نفر دونفرم برن بهش کمک کنن به هدفش رسیده

قضیه فروش گوشی زمانی مطرح شد که کاربرا خواستن آدرس یا شماره تلفن محل اقامتش رو بده

بعدم ک حس کرد آبا از آسیاب افتاده و اون کاربری ک قصد کمک داشتن اف شدن دوباره اومد تاپیک زد