2777
2789
عنوان

دوستانی که میگن دروغ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 7517 بازدید | 245 پست

۱۲۳ زنگ زدم خیریه نوبر رفتم حتی ستاد دیه حمایت از مستمندان کمیته امداد بهزیستی ابوریحان ن ب خاطر خودم ن مریضی بچه ها کمکی نکردن حتی ی حاج وقت پیدا کردم رفتم منو بیرون کرد عین آشغال باهام رفتار کرد

تا تاپیک زد درخواست دوستی دادم.شمارش و ادرسش رو داد. مددکاری شهر خودمون رفتم گفتم همچین‌موردی فلان ...

چه خوب .آفرین به همتت.🥰

خدا عوض بده بهت

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲۳ زنگ زدم خیریه نوبر رفتم حتی ستاد دیه حمایت از مستمندان کمیته امداد بهزیستی ابوریحان ن ب خاطر خود ...

میشه بگی‌چرا با سمانه هماهنگ نمیکنی که همو ببینین کمکت کنه؟؟؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچکِ من🧒بزرگ‌ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربلند کنم..👪❤
۱۲۳ زنگ زدم خیریه نوبر رفتم حتی ستاد دیه حمایت از مستمندان کمیته امداد بهزیستی ابوریحان ن ب خاطر خود ...

کسی هم اگه بخواد کمک کنه شما اصلااا مدیون نیستی چون طرف خودش راضیه که بتونه به شما کمکی کرده باشه اگه همه چیز رو راست گفته باشین البته

چشم بر هم زدنی مرد کوچکِ من🧒بزرگ‌ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربلند کنم..👪❤
میشه بگی‌چرا با سمانه هماهنگ نمیکنی که همو ببینین کمکت کنه؟؟؟؟

کجا هماهنگ کرد من نکردم گفت بیا مسافر خونه منم بدون پول چه جور برم از انقلاب تا بهشتی با پای بچخ 

کجا هماهنگ کرد من نکردم گفت بیا مسافر خونه منم بدون پول چه جور برم از انقلاب تا بهشتی با پای بچخ&nbs ...

خب بگو کجایی همونجا نیم ساعت بشین تا ایشون خودشون‌ روبه تو برسونه این که مشکلی نداره

کجا هماهنگ کرد من نکردم گفت بیا مسافر خونه منم بدون پول چه جور برم از انقلاب تا بهشتی با پای بچخ&nbs ...

یعنی دروغ میگه؟ 

@نی_نی_یار_5  

کاربری قبلی این خانم دیشب ترکیده پیاماشم پریده 

لطفا کاربریشو برگردونید پیام خصوصیشو بخونید ببینید ایا پیامی از یکی از کاربرا دریافت کرده یا دروغ میگه؟

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺
یعنی دروغ میگه؟  @نی_نی_یار_5     کاربری قبلی این خانم دیشب ترکیده پیاماشم پریده& ...

سمانه تو تاپیک قبلی ده بار بهش گفت فقط ادرس بده گفت توی اتوبوسم در حال حرکت کلا دروغگوهه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

کسی که به پول نیاز داره و گوشیشو میخواد بفروشه هزارتومنم براش غنیمته چه برسه به بسته ی اینترنتی که بخره و  از ظهر هم تو سایت فر بخوره.

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺
سمانه تو تاپیک قبلی ده بار بهش گفت فقط ادرس بده گفت توی اتوبوسم در حال حرکت کلا دروغگوهه 

معلومه که دروغ میگه 

چطور پول داره بسته بخره پول نداره با اتوبوس بره اون ادرس؟

گفت شما هرجایی ادرس بده من بیام باماشین بنده خدا همه جوره باهات راا اومد

نه گفت شماره مسافر خونه بده من از کجا بدم حفظ نیستم اسمش و ادرسش رو گفتم میرفت فامیلی هم میگفتم

اصلا ۹۹ درصد شما راست میگی 

اگه اگه اگه اگهههه یه درصد فقط یه درصد دروغ گفته باشی نمیبخشمت که با احساساتمون بازی کردی

که از دیشب غصه خودتو و بچه هات رو میخوردم..

معلومه که دروغ میگه  چطور پول داره بسته بخره پول نداره با اتوبوس بره اون ادرس؟

بچه ها گفتن یه عکس از داخل اتوبوس بده همونم نداد

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )