2777
2789
عنوان

وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 68 پست
به هر حال مشکل مسکن وجود داره اگر من واممو نزارم منطقه  مناسبی نمیتونیم زندگی کنیم ما خونمون با ...

خب وامو بده ولی اخه خوایی اجاره نامه رو هیشکی دونفره نمینویسه

خودش میخواد قسطاشو بده

بعدم تو الان حالا هیچی نشده داری تفاوتاتونو یجورایی به رخش میکشی و مشکل درست میکنی بعدن چی

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وامو بده ولی اخه خوایی اجاره نامه رو هیشکی دونفره نمینویسه خودش میخواد قسطاشو بده بعدم تو الان ...

نظرت محترمه ولی من از بعدش میترسم نمیشه اعتماد کرد باید طرف خودشو ثابت کنه خب اجاره نامه به اسم من باشه چرا همیشه دخترها باید اعتماد کنن

نظرت محترمه ولی من از بعدش میترسم نمیشه اعتماد کرد باید طرف خودشو ثابت کنه خب اجاره نامه به اسم من ب ...

من نگفتم به نام اون باشه 

گفتم بنام دونفر یجوری ضایع اس 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
من نگفتم به نام اون باشه  گفتم بنام دونفر یجوری ضایع اس

اونم همینو میگه گفتم اوکی پولشو میزام تو بانک هر ماه سودشو برای اجاره خونه میدم ولی خب اونطوری بهتر بود 100 میلیون میشد 3 نومن اینجوری سود بانک میشه 1 و 500

ولی یچیزی هم بگما اینکه حس ادم دروغ نمیگه درسته حتما شما یچیزی دیدی اعتماد انچنانی نمیکنی ولی مگه مجبوری با ادمی ک بهت جرات اعتماد نمیده وارد رابطه بشی؟

من خودم از اول زندگیمون هرچی داشتم ریختم وسط و دست همسرمو گرفتم ی سال بعدش اونم هرچی بدست اورد بنامم کرد

ولی یچیزی هم بگما اینکه حس ادم دروغ نمیگه درسته حتما شما یچیزی دیدی اعتماد انچنانی نمیکنی ولی مگه مج ...

میگه به نام زن چیزی نباید کرد زن دعواش بشه مردو میندازه بیرون ولی مرد اینجوری نیست

منم واممو دادم ب شوهرم باهاش کار میکنه اقساطشم خودش میده

حتی  داداشمم پول داده بهش باهاش کار کنه سودش برا داداشم 

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
منم واممو دادم ب شوهرم باهاش کار میکنه اقساطشم خودش میده حتی  داداشمم پول داده بهش باهاش کار ک ...

درست میگی ممکنه هیچ اتفاق بدی پیش نیاد ولی این همه زندگی ها داره به مشکل میخوره من پولو بدم اگر زندگیم به هم خورد بعد قسطهاش می افته گردن من اونوفت چی؟ شایدم اینجوری نشه پرداختشم که 10 سالست

درست میگی ممکنه هیچ اتفاق بدی پیش نیاد ولی این همه زندگی ها داره به مشکل میخوره من پولو بدم اگر زندگ ...

بهر حال اگر قراره ب این فکر کنی باید بگی ب جهیزیه دست نزنه چون ممکنه اتفاقی بیاره و وسیله های دست دوم ب چ درد من مبخوره

البته احتیاط خیلی خوبه اما بهتر بود ب ی شکل دیگه مطرح میکردی

یا اصلا وامو نمیدادیش

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘