2777
2789
عنوان

وام ازدواج

488 بازدید | 68 پست

ما هنوز ازدواج نکردیم صبح بحث کردیم سر وام ازدواج من گفته بودم مال خودمو میدم بهت بزار ی رو پول پیش خونه امروز گفتم 100 تو اوکی کن 100 من قرار داد اجاره خونرو به نام جفتمون بنویسن و نامزدم ناراحت شد گفت من باج نمیدم به زن قرار بود وامو بدی من قسطهاشم خودم بدم گفتم خودم میدم به نظرتون من حرف بدی زدم ؟ تو این زمونه چرا باید کامل اعتماد کنم نیتم زندگیه ولی خب محتاطم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وام شوهرمم دست خودم ولی مال خودم پرداخت نشده گفت هرکاری میخای باهاش بکن واقعا موندم چیکارش کنیم   

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
اول زندگی دعوا و بی اعتمادی؟😕

یعنی شما میگی من مقصرم؟ مگه حرف بدی زدم ؟ گفتم قرار دا به اسم جفتمون 

اونایی که دارن زار میزنن اعتماد کردن بعدشم خب اون اعتماد کنه قرار داد اجاره به اسم من باشه چرا همیشه دخترا باید اعتماد کنن

اینکه اول کاری این پیشنهاد رو بهش بدی خوب نیست. وام مال شماست پدرت میتونه برداره.

بذار تلاش خودشو کنه، اگه کم اورد بهش بده.

من اون موقع که ۱۰ تومن بوده دادم به شوهرم. ولی تا لحظه اخر نگفتم. تو بنگاه سر قیمت که چونه میزدن و دیدم ممکنه بهم بخوره،گفتم منم وامم رو میدم بذار روی پول رهن.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

کارت منطقیه ولی همسرت ضامن وامتو جور کنه و بدی بهش اقساطشم بریزه مشکلی نداره، بستگی ب طرفت داره ممکنه خیلی ادم غیرتی و کار درستی باشه بهش بربخوره یا ممکنه نقشه داشته باشه و بخواد با قهر و دعوا بهش برسه

بعد خودتم قسطارو بدی؟

نه خودش بده ولی خب آدما مشخص نیست تا 2 سال دیگه 5 سال دیگه چه رنگی عوض کنن اونم الان بعدش من میمونمو قسطها به خدا نمیخوام بدبین باشم ولی اخلاقم جوریه که تمامی جوانبو در نظر می گیرم

کارت منطقیه ولی همسرت ضامن وامتو جور کنه و بدی بهش اقساطشم بریزه مشکلی نداره، بستگی ب طرفت داره ممکن ...

خودش برای ضامن خودشم مشکل داره به من میگفت ضامن میتونی برا منم جور کنی

حالا ازدواج نکرده سر وام دعوا کردید

به هر حال مشکل مسکن وجود داره اگر من واممو نزارم منطقه  مناسبی نمیتونیم زندگی کنیم ما خونمون بالای شهر ایشون پایین شهر من نمیتونم برم پایین