2777
2789
🥺بچم. گشنه میمونخ

پس پاشو مامان خانمی، یه چیزی بده بوه، البته بچه با یه نیمرو سیر میشه واقعا اگر حوصله نداری یه چیز ساده بذار و یکم استراحت کن در عوض وعده بعدی غذای خوب بپز

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

"طرز تهیه چلو گوشت ساده

مواد لازم

گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی1.5 کیلوگرم

برنج3 پیمانه

آب2-3 لیوان

پیاز بزرگ1 عدد

نمکبه میزان لازم

زعفران ساییده1/2 قاشق چایخوری

دارچین1 قاشق چایخوری

برگ بو2 عدد

روغنبه میزان لازم

دستور تهیه:


برنج را بشویید و به ازای هر پیمانه برنج ۱ قاشق غذاخوری سرصاف نمک به آن اضافه کنید. مقداری آب روی برنج بریزید طوریکه به اندازه دو سه بند انگشت روی برنج را بپوشاند.

گوشت را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آن خارج شود.

پیاز را خیلی ریز خرد کنید و با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را به پیاز اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا اطراف آن کاملا سرخ شود. سپس مقداری فلفل و زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت و پیاز کاملا رنگ بگیرند.

حدود ۳-۲ لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و چند عدد برگ بو به آن اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.

پس از ۲ ساعت نمک غذا را اضافه کرده و صبر کنید تا پخت گوشت کامل شود.

زعفران را در ۵-۴ قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید. پس از ۳۰ دقیقه محلول زعفران و دارچین را به گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

حدود ۳۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد و آب آن تمام شود. اگر گوشت پخته، ولی آب آن هنوز تمام نشده کمی حرارت را زیاد کنید تا آب گوشت خورد رود و گوشت به روغن بنشیند"

https://setare.com/fa/news/26342/طرز-تهیه-چلو-گوشت-ساده-و-خوشمزه-بدون-رب/#:~:text=در بشقاب کشید.-,طرز تهیه چلو گوشت ساده,تا آب گوشت خورد رود و گوشت به روغن بنشیند,-.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792