2777
2789
🥺بچم. گشنه میمونخ

پس پاشو مامان خانمی، یه چیزی بده بوه، البته بچه با یه نیمرو سیر میشه واقعا اگر حوصله نداری یه چیز ساده بذار و یکم استراحت کن در عوض وعده بعدی غذای خوب بپز

God help me to be strong enough not to lie to myself 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

"طرز تهیه چلو گوشت ساده

مواد لازم

گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی1.5 کیلوگرم

برنج3 پیمانه

آب2-3 لیوان

پیاز بزرگ1 عدد

نمکبه میزان لازم

زعفران ساییده1/2 قاشق چایخوری

دارچین1 قاشق چایخوری

برگ بو2 عدد

روغنبه میزان لازم

دستور تهیه:

برنج را بشویید و به ازای هر پیمانه برنج ۱ قاشق غذاخوری سرصاف نمک به آن اضافه کنید. مقداری آب روی برنج بریزید طوریکه به اندازه دو سه بند انگشت روی برنج را بپوشاند.

گوشت را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آن خارج شود.

پیاز را خیلی ریز خرد کنید و با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را به پیاز اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا اطراف آن کاملا سرخ شود. سپس مقداری فلفل و زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت و پیاز کاملا رنگ بگیرند.

حدود ۳-۲ لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و چند عدد برگ بو به آن اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.

پس از ۲ ساعت نمک غذا را اضافه کرده و صبر کنید تا پخت گوشت کامل شود.

زعفران را در ۵-۴ قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید. پس از ۳۰ دقیقه محلول زعفران و دارچین را به گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

حدود ۳۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد و آب آن تمام شود. اگر گوشت پخته، ولی آب آن هنوز تمام نشده کمی حرارت را زیاد کنید تا آب گوشت خورد رود و گوشت به روغن بنشیند"

https://setare.com/fa/news/26342/طرز-تهیه-چلو-گوشت-ساده-و-خوشمزه-بدون-رب/#:~:text=در بشقاب کشید.-,طرز تهیه چلو گوشت ساده,تا آب گوشت خورد رود و گوشت به روغن بنشیند,-.