2777
2789

من از وقتی ازدواج کردم چون مدام با شوهرم بیرون بودیم به فست فود خوردنو تتقلات و اینا از ۶۰ کیلو یهو رسیدم به ۷۵ کیلو خیلی شکم اوردم و چاق از یه دختر خوش هیکل شکم تخت رسیدم به کسی که شکمش روز با روز داره گنده تر میشه 

و بخت بد من 

هایپر مارکت داریم و من صب تا شب اینجام و وسوسه میشم نمیتونم جیزی نخورم یهو از دستم در میره 

دارم افسرده میشم خیلی حالم بده بگین چیکار کنم 🥺

چرا نتونی میتونی اون ارادع نیست تو وجودت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ارادشو ندارم واقعا حالم بده پاهام چاق شده شلوارام بهم تنگ شده خیلی عصابم خورده 

بخدا ی ماه ی رژیم درست بگیری تاثیرشو میبینی 

شیرینی 

چربی 

و اینارو حذف کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کاش منم چاق شم نتونم رژیم بگیرم 

اصن هرچی میخورم چاق نمیشمم پنج وعده میخورم وزنمم ثابت تکون نمیخوره چن ساله موندم رو پنجاه اگه بخوامم میتونم راحت رژیم بگیرم 😐

برای چشم زدن کافیه یا بیشتر بگم؟😂

اولین مشکل سد ذهنی شماست که میگی نمیتونم رژیم بگیرم  یا میگی نمیتونم چیزی نخورم اول اینو حل ...

خب چیکار کنم یه روز تحمل میکنم یهو مثل وحشیا عصرش بستنی میخورم مثلا 

مراقب قندتم باش

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
۱۶۶ 

منم ۱۶۶ هستم وزنم ۵۸ کیلو بود یهو به خودم اومدم و با وزن ۹۸ کیلو در خدمتتونم. اگر جلو خودتو نگیری اینطوری میشی

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

منم میخوام شکممو لاغر کنم‌. حالا تخت هم‌نباشه مهم نیست .

ولی باشگاه نمیرم .

در بامیلا ایلیا رفتن باشگاه 

‌کرونا شد نرفتن چهار برابرچاق شدن .‌حتی اقایون :(

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

بی شک می تونید 

فقط کافیه بخاید 

من با حذف تنقلات ، شیرینی جات، بستنی و سالم خوری خیلی وزن کم کردم و اندامم واقعن خوب شده 

در کنارش ورزش و پیاده روی

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد