2777
2789
عنوان

بچه هابیایین یکم باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 35 پست
من همش ب خودم میگم بایدروی خودم کارکنم،کمبودتوجه ومحبت شدیددارم،شوهرم شخصیت وغرورمو باخاک یکسان کردا ...

روزاتو چطوری میگذونی؟ خونه داری؟ بچه داری؟ سرکار میری؟ اهل کتاب خوندن هستی؟ اهل ورزش 

عزیزم مطمئنم به خدا نزدیکی ولی قبل از همه جیز خودتو بهش نزدیکتر بکن نمازاتو با عشق اول وقت بخون این ...

ممنونم عزیزم،یبارشکرگذاری روتا۱۰روزادامه دادم اماارادم اینقدضعیف بودک کم اوردم وولش کردم،دوباره شروع میکنم ونمازمم میخونم،ته دلم میدونم خداتنهادوستمه وبایدخودمووقف اون کنم امامشکلاتم ک پیش میادهمش گله دارم ازش ک چرا برام کاری نمیکنه وازش فاصله میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ دوستی ندارم،تنهاکسی ک باهاش حرف میزنم خداست،ی دفتردارم اونجاهمه حرفاموبهش میگم،حقیقتش نمازوقران ...

اگ همه جهانم بخان برات کاری بکنن تا *خدا*نخاد نمیتونن ولی اگ خود خدا کمکت کنه کسی نمیتونه جلوشو بگیره ...پس از خدا بخاه کمکت کنه ..نماز بخون یران بخون دعاکن...خداکمکت کنه آمین❤

عزیزم اعتماد ب نفستو کشتن درونت نادیدت گرفتن رو احساسات پا گذاشت  باید همه رو بدست بیاری مثل قب ...

منم همینومیخام،اعتمادب نفسموبدست بیارم،میخام برای خودم باشم،نمیخام کمبودمحبت داشته باشم،این کمبود محبتی لعنتی منوخیلی کوچیک کرد پیش شوهرم ،اونم میدونه و هربرخوردی ک دوست داره روباهام میکنه،گاهاباهاش برخوردمیکنم اماحالیش نمیشه،بارهامیگ بقیه زناازتوبهترن،حتی میگ خاهرکوچیکترم عقلش ازتوبیشتره،ایناروک میگ من بدترمیشم،

اگ همه جهانم بخان برات کاری بکنن تا *خدا*نخاد نمیتونن ولی اگ خود خدا کمکت کنه کسی نمیتونه جلوشو بگیر ...

نمازیکی درمیون میخونم اماهرلحظه وثانیه باهاش حرف میزنم وازش میخام کمکم کنه حال روحیم خوب بشه،باورت نمیشه چندین بارتصمیم گرفتم خودکشی کنم امادلم برای دخترم میسوزه بعدمن چی میشه 

نمازیکی درمیون میخونم اماهرلحظه وثانیه باهاش حرف میزنم وازش میخام کمکم کنه حال روحیم خوب بشه،باورت ن ...

خودکشی ن تنها این دنیا رو از دست میدی بلکه اخرتم از دست میدی توکل به خدا کن هرشب دعا کن همه نمازاتو بخون و دعا کن ذکر بگو به خدا بسپار...خدا خیلی مهربونه همیشه دعا کن 

روزاتو چطوری میگذونی؟ خونه داری؟ بچه داری؟ سرکار میری؟ اهل کتاب خوندن هستی؟ اهل ورزش 

من باخانواده خودم تویه ساختمان زندگی میکنم،دخترم رو مادرم کلاتحت خودش گرفته،بارهابحث کردیم سراین قضیه ک دخترم دوتربیته بارمیاد یادخالت توی تربیت بچم نکن،امایاناراحت میشه وبهم بدوبیراه میگ یاک اهمیت نمیده وکارخودشومیکنه،بچه داری خیلی کم،سرکارنمیرم،کتاب میخوندم شوهرم مسخرم میکردگذاشتم کپتر،خیاطی میکنم بیشتروقتا،ورزش هم قبل بارداریم توخونه انجام میدادم،اماالان ی ساله ک توی همه چی تنبل شدم،خونه داریم،بچه داریم همه چی،حوصله هیچی ندارم،میشینم زل میزنم ب درودیوار،باخودم حرف میزنم،ی ادم خیالی ساختم ک بهم محبت میکنه،توذهنم بااونایی ک اذیت کردنم دعوادارم 

من باخانواده خودم تویه ساختمان زندگی میکنم،دخترم رو مادرم کلاتحت خودش گرفته،بارهابحث کردیم سراین قضی ...

لطفا بچتو خودت تربیت کن کمتر بزار پیش مادرت بره با اون خودتو سرگرم کن نمازتم ک واجبه یادت نره ..توکل کن به خدا ..با خودت کمتر حرف بزن کارای خونه رو انجام بده 

من باخانواده خودم تویه ساختمان زندگی میکنم،دخترم رو مادرم کلاتحت خودش گرفته،بارهابحث کردیم سراین قضی ...

انقد بهت ایراد گرفتن خودتم باورت شده که نمیتونی کاری کنی و همچی رو کنار گذاشتی

ذهن ادم اینطوریه که باید یه هدف داشته باشه و وقتی بهش رسید حس خوب بگیره. بعد بره سراغ کار دیگه.

بنظرم تو ام باید یه هدف کوچولو و یواشکی پیدا کنی و مثل راز تو دلت نگهش داری و به کسی نگی که داری اون کار رو میکنی ولی ریز ریز براش تلاش کنی

انقد بهت ایراد گرفتن خودتم باورت شده که نمیتونی کاری کنی و همچی رو کنار گذاشتی ذهن ادم اینطوریه ...

این هدف میتونه هرچیزی باشه

میتونی مثلا رو ارتباطت با خدا تمرکز کنی. مثلا نمازتو سر وقت بخونی یا دعای خاصی رو سر ساعت خاصی که کسی نیست بخونی 

میتونی یه مهارت یاد بگیری البته اینو برای اول کار میشنهاد نمیدم

میتونی کتاب خوندن رو شروع کنی کتابایی هستن که بهت معرفی کنم

میتونی هرچیزی که حس میکنی توش خوب نیستی و اذیتت میکنه انتخاب کنی و بعد سرچ کنی که چطوری میشه اونو درست کرد بعد هرروز براش تلاش کنی

لطفا بچتو خودت تربیت کن کمتر بزار پیش مادرت بره با اون خودتو سرگرم کن نمازتم ک واجبه یادت نره ..توکل ...

چندین بارب خوبی گفتم ب مامانم توتربیت من دخالت کن،بزارحداقل بچم دراختیارم باشه،دخترمم چون مامانم براش خوراکی میگیره ویامیبره همش باخودش بیرون بهش وابسته شده،وبی نهایت هم لوس شده،حتی خودم بدم میادازکارای دخترم،چندین بارب خوبی گفتم اهمیت نداد،بحث کردم هم ناراحت میشه ودروقفل کردم برای دخترم تاهرلحظه نره پیشش،تاگریه میکنه مامانم میادپشت در بدوبیراه میگ بهم ،وقتی هم خونشه ی شیطونی میکنه دادمیزنه بیادخترت روببر،روانی شدم،بارهاب شوهرم گفتم خونموجداکن همش میگ صبرکن صبرکن،

این هدف میتونه هرچیزی باشه میتونی مثلا رو ارتباطت با خدا تمرکز کنی. مثلا نمازتو سر وقت بخونی یا دعا ...

امتحان میکنم،ازفردا سعی میکنم باضعیف بودن خودم بجنگم ،ممنون دوست عزیزم

ممنون ازهمتون دوستان،برام دعاکنین،وهرکس پیشنهادی داشت برام بنویسه،هرراهی ک حالموخوب کنه روانجام میدم،برام دعاکنین،هرکس راهی برای کمبودمحبت وکمبودتوجه هم داشت بهم بگه،نمیخام دیگ محتاج دوست داشتن بقیه باشم،برای همتون دعامیکنم خوش وخرم باشین،🥰🥰🥰🥰

امتحان میکنم،ازفردا سعی میکنم باضعیف بودن خودم بجنگم ،ممنون دوست عزیزم

با ضعیف بودنت نجنگ

تو ضعیف نیستی. حتی اگرم هستی قبولش کن دوسش داشته باش چون خیلی سرکوب کردن و حق داشته خس کنه ضعیفه هرکس دیگه ای ان بود همینطوری میشد.  اول قبولش کن دوسش داشته باش با خودت مهربون باش. بعد با خودت دوست شو و به خودت کمک کن شرایط رو عوض کنی