2777
2789
عنوان

وای وای چقد این خوبه واسه تیرگی😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4490 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صورت تپل میکنه؟؟🙈که منم استفاده کنم

البته سفیده ابپز برای چاقی صورت خوبه

من باشگاه میرم برای اینکه صورتمون خیلی لاغر نشه مربی میگه اب زیاد بخورین سفیده تخم مرغ ابپز و ژله 

عزیزم میشه بگی تو این ۲هفته چند بار استفاده کردی؟

من یه روز در میون میرم حموم و بعدش میزنم البته که یکی دوبارشم یادم رفت بزنم فکر کنم حدود 4-5 بار زدم کلی تغییر کرد 

اره میشه عزیزم فقط خشک باشه اون قسمت

بعد زدن به زیربغل چند دقیقه بعد میشوری ؟

اینکه چندبار در هفته خوبه؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بله میشه گلم ،چندساله میزنم کلا مثل دختر بچه میشه

عزیزم چرا چن سال؟یعنی باید همیهش استفاده کرد؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اره حتما امتحان کن من دوهفته زدم کلی تغییر کرده قیمتی هم نداره کیلو 15 تومنه من یه ربع گرفتم

زاج ؟ بعد چطور استفاده میکنی با آب مخلوط میکنی قبل حمام میزنی بعد میشوری یا بعد حمام مث پودر میزنی ب بدن ؟

بعد زدن به زیربغل چند دقیقه بعد میشوری ؟ اینکه چندبار در هفته خوبه؟

نباید بشوری اصلا اب نخوره بهش

وقتی پودرش میکنی مثل نمکه یخورده زبره یه کوچولو برمیداری همینجور میمالی زیر بغلت تا کامل پودر شه بره

بوی عرق هم کم میکنه

بعد از هربار حمام که زیر بغلت تمیز باشه و خشک استفاده میکنی

زاج ؟ بعد چطور استفاده میکنی با آب مخلوط میکنی قبل حمام میزنی بعد میشوری یا بعد حمام مث پودر میزنی ب ...

اره زاج سفید که تو اسپند استفاده میکنن

از عطاری میگیری پودر میکنی

بعد از حمام که زیر بغل تمیز و خشک باشه میزنی