پست قبلیمو خیلی هول هولکی نوشتم و دیدم لازمه یه جاهایی رو یکم بیشتر توضیح بدم
اون ادمی که من فکر میکردم عاشقش بودم هم دقیقا مثل طرز تفکر الان تو راجب عشقت از نظر من یا حتی خیلی های دیگه ۱۰۰٪ ادم کامل و بالایی بود و کلی رقیب عشقیم این وسط حتی داشتم که به اندازه ی من عاشق اون بودن ولی خب اون منو میخواست
اینم که گفتم نمیشد بهش برسم طوری بود که حتی اگه زمینو اسمونم به هم میاوردم نمیشد که نمیشد وگرنه منم مثل الان تو ادم دست کشیدن از علاقم نبودم و حاضر بودم تا اخر دنیا هرکاری کنم تا بهش برسم
اما به معنای واقعی تنها راهی که داشتم این بود که بکشم کنار و قبول کنم که با وجود اون همه علاقه و عشقم نمیتونم به اون ادم برسم به یسری دلایل خیلی پیچیده و عجیب غریب که حالا اگر بخوام همه چیو تعریف کنم خودش هزار تا تاپیک میشه
اینم که گفتم ازون بهتر برام ریخته منظورم این بود که ازون بهتر و بالاتر و کامل تر واسه من هست یعنی ادمایی که خیلی بالاتر از طرز تفکرم راجب اون ادم هستن ،و منم اگر بخوام میتونم خیلی بیشتر ازون ادم دوسشون داشته باشم
اونجاهم که گفتم هوسی بیشتر نبوده نمیگم قطعا هوس بوده اصن ولی خب اگر هوس هم نبوده، عشقی نبوده که الان که ندارمش بمیرم یا حتی اصن زخماش رو دلم مونده باشه و حسرتشو بخورم، نمیدونم واقعا چه حسی بود شاید بهتره اصن بهش بگم جنون واقعا چون اون مدت اصن حال عجیب غریبی داشتم
اینم که برعکس همه میگم کات نکن چون امکان این که واسه تو واقعا عشق باشه هست و ارزش این که فرصت بدی به این حس تا حداقل مطمئن شی چیه رو داره و من واقعا احترام میذارم به علاقه ی الانت به اون ادم چون واقعا مصممی روش
خلاصه که اگه تو ۲ سال دیگه همچنان حست به این ادم مثل الان بود و اونم مثل الان بود واست، اون موقع با اطمینان کامل باهاش ازدواج کن و بدون ارزش این که بخاطرش پا روی نظر همه و تابوها هم بزاری رو داره
اما الان خیلی زوده واسه این تصمیم که بخوای پا رو همه چی بزاری واسه عشقت
عاقلانه و با سیاست رفتار کن عزیزم
سعی کن همه چیزای خوبو باهم داشته باشی
هم عشقتو نگه دار هم فرصت بده به خودتو زندگیتو پدرت🤍