2777
2789
عنوان

دوران مدرسه

36 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها

یه چیز بگم

من از بجگی همیشه تو مدرسه تنها بودم

سرافغانی بودنم همیشه بجه ها مسخرم میکردن و ماماناشون میگفتن باهام بازی نکنن.لطفا حال فاز نصیحت برندارید که توباید به خودت افتخار کنی و اونا اشتباه میکردن.درهرحال این مسائل همیشه بودن الانم همچنان هستن.خلاصه من خیلی تنها و بدبخت بودم.وکاملا اعتماد به نفسمو ازدست داده بودم وقتی یه مدرسه ی جدید رفتم تو دبیرستانم همکلاسایم خوب بودن ولی من انقد اعتماد به نفسمو از دست داده بودم اصلا نمیتونستم باکسی دوست بشم.بعدشم که رفتم دانشگاه باز دوباره همون آش و همون کاسه همکلاسایم یا بدرفتاری میکردن یا اصلا محلم نمیدادن.ومن ایندفعه دیگه کاملا خودمو باختم و هیچ اعتمادبه نفسی برام نموند

امروز داشتم خواهر کوچیکمو میبردم مدرسه اونم مثل من مضطربه و معمولا یکی دوتادوستیم که میدا میکنه زدر رابطه شون خراب میشه واسه همین یاد دوران خودم افتادم.کلا هم براش حیلی نگرانم هم خاطرات تلخ خودم اذیتم میکنن

بعدشم که دانشگاهمو عوض کردم بعد یه ترم کرونا اومد و همه جی مجازی شد.خلاصه  بازم من دوستی پیدا نکردم.البته اینکه خودمم خیلی دنبالش نمیرفتم بی تاثیر نبود

شما دوران مدرسه تون چطور گذشت؟

گاهی وقتی با دختر یا پسری دوست میشم شرو میکنن پرس و جو که بدونن روابط دوستی من چطوره تو دانشگاه یا هرجا.واین سوالا خیلی آزارم میده

اصولا سالهای مدرسه ی من به تنهایی و اضطراب گذشت

دوران مدرسه ی شما چطور بود؟

دوران مدرسم مزخرف بود و هست 

باورت میشه من سر اینکه غیر بومی بودم بهم نزدیک نمیشدن 

فقط به خاطر اینکه شهرمون یکی نبود نه قوم و زبان و کشور 😑

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تو دیگه بدشانسی من یه دوست داشتم از کلاس اول تا سوم راهنمایی افغانستانی بود خیلیم خوب بودیم فقط یه غلطی کرد من خوشم نیومد کم کم رابطمو کم کردم باهاش یه دوست خیلی صمیمی ترم داشتم از اول دبیرستان تا سال آخر اتفاقا همکلاسیمم نبود اون تجربی بود من انسانی تو شانست بده خواهر 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید

من خب افغانستانی نبودم (اول بگم خیلی هم ارادت دارم نسبت به همسایگان و هم زبانان کشورم خیلی هم ممنون که ایران رو لایق مهاجرت دونستید) ولی بله منم خیلی تنها بودم دوران دبستانم مسخره شدم فکر میکردم من بدم که این اتفاقت برام میفته ولی فهمیدم اتفاقا چون من خوب بودم این اتافاقات میفتاده خلاصه که دوران راهنمایی و دبیرستانم م خیلی رفتم تو خودم انقدر که قشنگ همه باهم رفیق بودن من هنوز تعارف داشتم

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!

من عاشق دوران راهنماییم بودم و هستم.ابتدایی اصلا دبیرستان هم بد نیست.راهنمایی دوستای خوبی داشتم و دارم😍ولی دبیرستان درحد هم صحبتی

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

من تو دبستان دو تا رفیق صمیمی داشتم تو راهنمایی شدن سه تا و دبیرستان سه تا دیگه

البته من افغانستانی نیستم ولی رفیق افغانستانی هم داشتم تو دبستان اینقدر دختر گلی بود الانم که دانشجوهستم دانشجو غیرایرانی داریم تو کلاسامون که به نظر آدمای خوبی میان

شما هم برو دنبال دوست پیدا کردن نیازی نیست که اول از همه ملیتت رو بگی که آشنا شو صمیمی شو

دوست پیدا کردن راحته دوست خوب پیدا کردن سخته

خدایا شکرت ...  
دوران مدرسم مزخرف بود و هست  باورت میشه من سر اینکه غیر بومی بودم بهم نزدیک نمیشدن  فقط ...

هروقت میرم مدرسه یا ازطرفای مدرسه رد میشم حالم بد میشه.ناراحتیم ازاینه که خواهرمم با همین مشکلات روبروعه

هروقت میرم مدرسه یا ازطرفای مدرسه رد میشم حالم بد میشه.ناراحتیم ازاینه که خواهرمم با همین مشکلات روب ...

میفهمم خیلی بده 

ولی کاش زیاد جلو بقیه اشاره به افغانستان نداشته باشی 

متاسفانه نژادپرست همه جا هست و محدود به کشور نیست 

امیدوارم خواهرت بتونه دوست خوب پیدا کنه

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
هروقت میرم مدرسه یا ازطرفای مدرسه رد میشم حالم بد میشه.ناراحتیم ازاینه که خواهرمم با همین مشکلات روب ...

شما افغانی نیستی ملیت ایرانی و تابعیت ایرانی داری لطفا به ایم افکار دامن نزنید افغانستان هم جزئ از ایران بود که بخاطر سیاست‌هایی انگلیس از ایران مرزهایی سیاسیش جدا شده 

حذف کردم  نی نی یار ۵ اطاعت شد