2777
2789
عنوان

کاهش استرس 😪

75 بازدید | 10 پست

سلام خانوما برای کاهش استرس چیکار کنم سره امتحان همه چی یادم میره انگار سوالا برام جدیده 

ساعت ۷ امتحان ریاضی دارم چیکار کنم استرس نداشته باشم 🤒🤒

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!

تا الان بیداری؟😐

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ترس داری از چیزی که استرس میگیری اول ریشه ترس هاتو پیداکن بعد اونا از خودت دورکن و بگو اگه این اتفاف مثبته بیفته چی من میخام این نتیجه ببینم پس باید اینکارو کنم همه ترس هارو دورکن اینطوری استرس درکار نیست 

یه ساعت قبل امتحان یه قهوه تلخ بخور و دیگه به هیچی فکر نکن اوکی میشی

قهوه دوس ندارم 🤕

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!
 حتما ترس داری از چیزی که استرس میگیری اول ریشه ترس هاتو پیداکن بعد اونا از خودت دورکن و بگو اگ ...

میترسم نمرم کم شه که اونم شد نمیدونم واقعا چیکار کنم خسته شدم 🤒

کلی میخونم اما بازم گند میزنم 

اونم باید بیای ریشه مشکل پیداکنی 

اگه متوجه نمیشی موقع خوندن یا سبک درس خوندنت خوب نیست. یا فضا. یا تمرکز نداری. یا حفظ میکنی یاعلاقه نداری و به اجبار فقط میخونی  

و ببین یک نفر یه مسئله یا فرمول یبار بخونه میفهمه یکی هم باید 10 بار بخونه بفهمه شاید دسته دومی ناامید نباش مشکلت پیداکن