2777
2789
عنوان

کودک ۵ ساله تون چه توانایی هایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 13997 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبان انگلیسی رو بیخیال شو روی مهارت های حرکتی.بازی های فکری.دست ورزی با خمیر و گل سفال و نقاشی کار ک ...

زبان انگلیسی رو خودم مستقیم بهش یاد ندادم با دیدن کارتون و مجموعه های آموزشی یاد گرفته

آره همش خونس 

خب اینم بی‌تاثیر نیست ببین عزیزم بچه رو ببر با همسناش مشغول باشه اینجوری رشد میکنه نمیخاد بگیریش تحت تعلیم انگلیسی و این مسخره‌بازیا اینا رو بزرگتر که شد یاد میگیره خیلی مامانا الان فقط واسه پزش به بچشون انگلیسی یاد میدن ببر بچه رو تو دشت و صحرا اصن گل بازی و خاک بازی کنه اینا باعث رشده شادی و بازی باعث میشه بچه بیشتر یاد بگیره هر چی حواس بچه بیشتر تحریک بشه ییشتر شکوفا میشه 

نقاشی که میخوام باهاش کار کنم همکاری نمیکنه

چیزهای مختلف رو امتحان کن.بچه ها ویترین ما نیستن که بخوایم با مهارت های متنوعشون به اطرافیان پز بدیم.نقاشی رو باهاش کار نکن.حتی نگو خونه رو چجوری بکش درخت رو چجوری بکش.

وسایل مختلف در اختیارش قرار بده به نوبت ببین با کدوم دوست داره نقاشی رو .اجازه بدا خط خطی کنه و از خط خطی هاش تعریف کن.بچه ها آبرنگ رو دوست دارن.روی برگه یا روی بوم نقاشی

خب اینم بی‌تاثیر نیست ببین عزیزم بچه رو ببر با همسناش مشغول باشه اینجوری رشد میکنه نمیخاد بگیریش تحت ...

آخه اگه بخوام ببرمش با همسناش مشغول باشه باید ببرمش مهد مهدم باباش مخالف بود امسال بذارمش

کلاس بزارمش؟چه کلاسی خوبه؟

کلاسی که آخرش قرار نباشه یه بازخورد خیلی بزرگ‌بدن.اینکه بچه ۵۰ تا شعر حفط کرده یا اوریگامی های پیچیده یاد گرفته.جایی رو پیدا کن که اجازه بدن خلاقیت بچه رشد کنه بدون اینکه در نهایت یه پوشه کار بزرگ و پر و پیمون تحویل بدن