2777
2789
عنوان

کودک ۵ ساله تون چه توانایی هایی داره

13993 بازدید | 41 پست

پسرم ۵ سالشه احساس میکنم تو هیچ زمینه ای مهارت نداره اعداد فارسی رو درست نمیتونه بشماره انگلیسی رو هم قبلا بلد بود الان نه اشکال و رنگ ها رو کامل نمیدونه مهارت های حرکتی هم ضعیفه فقط کلمات و جملات  انگلیسی روچندتایی حدود ۱۰۰ تابلده اونم طی یکسال چیکار کنم خیلی نگرانشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگلیسی رو گذاشتم بعده کلاس اول

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

زبان انگلیسی رو بیخیال شو روی مهارت های حرکتی.بازی های فکری.دست ورزی با خمیر و گل سفال و نقاشی کار ک ...

افرین 

تنها کسی هستی که باعلم پاسخ دادی..منم فشار نمیارم به پسرم فقط بازی و رنگ آمیزی و سری کتاب پبش دبستانی 

خوبه خانم دکتر؟؟

الان همه 5ساله ها علامه دهر میشن

کسی نمیاد دروغ بگه خیالت راحت

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

همش تکرار میکنم با من میشماره ولی بعدش یادش میره

بنویس واسش

بچه های ۵ساله خیلی در مقابل یادگیری مقاومت میکنن اونم به خاطر بازیگوش بودنشون هست اینکه ۱۰۰تا کلمه انگلیسی بلده عالیه باید تو طول روز به دفعات زیاد براشون تکرار کرد تا ملکه ذهنشون بشه سال دیگه میره پیش دبستانی و اونجا میدونن چه جوری یادشون بدن اصولی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم