2777
2789
عنوان

لاغریممممم😍

13 بازدید | 18 پست

سلام 

من سه هفته رژیم گرفتم ، رژیم کم خوری و ورزش ، ترازو دسترسی ندارم البته هفته بعد خودمو وزن میکنم بیشتر با اندازه دور کمر و باسن میرم جلو ، دور کمرم از ۸۳ رسید به ۷۸ و دور با سنم از ۱۰۹ شده ۱۰۳ 

پیشرفتم خوبه؟ یا کم بوده؟ 

ممنون میشم از باتجربه های عزیییزززز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشنهادمترخوبه آفرین وزنت آروم آروم کم بشه خیلی بهتره الانم عالی رفتی جلوآفرین منم اضافی دارم ترازوهم ندارم بایدمنم اینجوری کنم

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
پیشنهادمترخوبه آفرین وزنت آروم آروم کم بشه خیلی بهتره الانم عالی رفتی جلوآفرین منم اضافی دارم ترازوه ...

قربون شما بشم. من هر جمعه خودمو متر میکنم میبینم کم شده انرژی میگیرم واسه هفته بعدش😍

قربون شما بشم. من هر جمعه خودمو متر میکنم میبینم کم شده انرژی میگیرم واسه هفته بعدش😍

دختربه منم انرژی دادی کم خوری روشروع کردم کالری شماری سخت شدبرام هی واردکن ورزشم تنبلیم میاداماایشالاازفردا

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
دختربه منم انرژی دادی کم خوری روشروع کردم کالری شماری سخت شدبرام هی واردکن ورزشم تنبلیم میاداماایشال ...

کالری شماری خوبه ، یه جور انگیزه است مثلا شب دم دستت تخمه داری چون می بینی اگه اینم بخوری کالریت میره بالا اونو نمیخوری ، کالری شماری حس میکنم یه انگیزه است واسه کم خوری . ورزشمم فقط حدود یکونیم ساعت پیاده روی تند تو خونه بود که اگه آهنگ بزاری و پیاده روی کنی و وسطاش یه قرم بدی میبینی دو ساعت شده😉

کالری شماری خوبه ، یه جور انگیزه است مثلا شب دم دستت تخمه داری چون می بینی اگه اینم بخوری کالریت میر ...

خیلی خسته میشم به زوریه ربع میرقصم پیاده رویت بعدغذاست یاقبل غذا؟؟؟

پیاده روی آهسته؟چند دقیقه پیاده روی میکردید؟ چقدر کالری میخوردید

🌹پیاده روی تقریبا تند تو خونه حدود یکونیم ساعت

غذامم حدود ۵۰۰-۶۰۰ کالری ، اونم میوه و تخم مرغ ابپز و گاهی سه قاشق برنج ، شبا هم نصف لیوان شیر و خرما

یه هفته است صبحم  آب ولرم و خاکشیر و یه قاشق چایی خوری عسل و سه قطره آبلیمو میخورم

حدود یک هفته میشه هم چایی سبز میخورم

🌹پیاده روی تقریبا تند تو خونه حدود یکونیم ساعت غذامم حدود ۵۰۰-۶۰۰ کالری ، اونم میوه و تخم مرغ ابپز ...

خیلی انرژی گرفتم شروع کنم به رژیم 

خیلی وقت بود تصمیم داشتم 

چقدر کم میخوردید 

قرص ویتامین میخوردید ؟

ریزش مو نگرفتی

خیلی خسته میشم به زوریه ربع میرقصم پیاده رویت بعدغذاست یاقبل غذا؟؟؟

منم رقص زود خسته میشم با پیاده روی راحترم ، از اتاق میرم آشپزخونه و برقص 

معمولا ۱۰ تا ۱۲ ظهر ، قبل غذا ، بعد غذا دل درد میگیرم