2777
2789

من دیروز دز اول زدم فقط دستم درد شدید میکنه و بدن درد داشتم مسکن خوردم خوب شدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگشتات گزگزومومورمیشه؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من واکسن نزدم هنوز گاهی دست و پا صورتم گزگز میکنه بعد از کرونا اینطور شد میترسم واکسن بزنم حالا

زیر نظر پزشک باشید.

تا حالا به دکتر مراجعه کردید بابت این گز گز؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
کدوم واکسن رو زدید؟ چند ساعت بعد علائمتون مشخص شد؟

من سینوفارم زدم دستم از همون وقت درد میکنه بدن درد از شب داشتم 

آسترازنکا بهارات برکت کووپارس هم بود انتخابی من طبق تحقیقاتم سینوفارم برام مناسب بود و اگر ۴۰ به بالا بودم آسترازنکا میزدم

دوبار هم کرونا گرفتم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

گاهی سمت راست صورتم یا دستم یا پام واکسن هم نزدم هنوز میترسم بزنم شما زدین؟

واسه اینطورمشکلاتی بایدحتمابری دکتراعصاب 

مامان من انگشتاش گزگزمیکرد 

من واکسن زدم فقط درددست داشتم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من سینوفارم زدم  آسترازنکا بهارات برکت کووپارس هم بود انتخابی من طبق تحقیقاتم سینوفارم برام من ...

کدوم شهر هستین؟

منم شنیدم آسترازنکا برای جوونا خوب نیست

اگه سینوفارم نباشه به نظرتون کدوم میشه جایگزین زد؟

من سینوفارم زدم  آسترازنکا بهارات برکت کووپارس هم بود انتخابی من طبق تحقیقاتم سینوفارم برام من ...

منم ۳۶ هستم اما پزشکم گفت استرازنکا بزن

منم میترسیدم اما گفت بزن

منم دیروز زدم مسکنم میخورم

بدن درد و سر درد دارم کمی و خسته ام

مدیرمون گفت فردا نرم‌مدرسه از تو خونه کلاس انلاین برگزار کنم. میترسم عوارضم شدید بشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
کدوم شهر هستین؟ منم شنیدم آسترازنکا برای جوونا خوب نیست اگه سینوفارم نباشه به نظرتون کدوم میشه جای ...

کرج 

کووپارس میزدم