2777
2789

تاحالا دوسه تا رستوران اونجا رفتم اصلا خوشم نیومد

مرغ سوخاری خام و پاستاش بدمزه و۔۔

فقط گرون بودن الکی

یجای خوب اگه سراغ دارین بگین

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قیمتاش رو چقدر بود استارتر ؟  مرکز خریدش هم قیمتا مثلا چقدر ؟ خیلی دوس دارم یبار برم از ترس قی ...

تقریبا گرون

مرکز خریدشم کلا گرونه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
تقریبا گرون مرکز خریدشم کلا گرونه

پس همینجا سر جام میشینم از از ده هزار متریش رد نمیشم 

در حد کوروش تو ستاری هست؟ باز اون بهتر قیمتا 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

پس همینجا سر جام میشینم از از ده هزار متریش رد نمیشم  در حد کوروش تو ستاری هست؟ باز اون بهتر ق ...

شاید یکم گرونتر ازکروش

شاید یکم گرونتر ازکروش

همه اکثرا گرونه ان و کوروش مثل همجا قیمتا تفاوت نداره

خوب میشه گفت پالادیوم گرونترین هاس خوب بنسبت اجناسی که داره بازم بنظر من منصفانس و گرون نیست

I only see humans but not humanity
پس همینجا سر جام میشینم از از ده هزار متریش رد نمیشم  در حد کوروش تو ستاری هست؟ باز اون بهتر ق ...

کوروش نزدیک خونمونه 

قیمت ها زیاد فرق نداره فقط جنس الان مهمه 

من تمام خریدامو از پالادیوم میکنم با اینکه میگن گرونه اما همه جنساش خوب هستش و میتونی به نسبت پولی که میدی استفاده کنی 

اما جاهای دیگه شاید پایین تر باشه اما های کپی و فیک بهت میدن جای اورژینال

چرا اخه 😅

برو لگرد و از طبیعتش و دریاچه و خوراکیاش استفاده کن و چندتام ساندویچ از خونه ببر کلی تفریح کن 

چرا اخه 😅 برو لگرد و از طبیعتش و دریاچه و خوراکیاش استفاده کن و چندتام ساندویچ از خونه ببر کلی تفر ...

خود دریاچه چرا میرم دوچرخه سواریشو ولی مرکز خریدشو جرات نمیکنم 😂😂 دستم تنگ 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋