2777
2789
عنوان

رسم و رسوم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست
تو فامیلامون هر کی شهراشون خیلی دوره اجازه میدن چند روز بمونه خونشون ولی نزدیک باشه نمیزارن😂

جدی🙄🙄🙄یعنی نمیشه شب پیش شوهرت بخوابی😹

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس میگن وقتی عقد کردی باید شب بری خونه شوهر🙄از یکی تو نی نی سایت شنیدم

من و همسرم تو دوتا استان متفاوت هستیم گاهی اون میاد خونه ما میمونه گاهی من میرم میمونم خیلی طاقت دوری از هم رو نداریم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

رفت خونه ی خودش، شب نموند... خونه مجردی داشت.

۱.۵ سال عقد بودیم، حتی یک شب خونه ی ما نموند، چون خانواده ی من اجازه نمیدادن

من میرفتم خونه اش، البته خانواده ام نمی دونستن...

با اینحال دوران خوب و شیرینی بود، وقتی میرفتم خونه اش کلی برام خرید میکرد، مانتو و لباس و غیره... کلی نازمو میکشید... برام آشپزی میکرد، چه غذاهایی، از مامانش بهتر میپزه... رابطه هم داشتیم، ولی نه کامل... من اصرار میکردم، ولی خودش میگفت تو باید عروس بشی، بعد از عروسی، با جشن و سلام و صلوات، نه حالا

عروسی نداشتیم عقد کردیم و با یه مراسم خودی و جمع و جور رفتیم سر زندگیمون

🙃بنظرم آدم هرچی زودتر بره سر زندگیش  بهتره این نظرمنه

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
رفت خونه ی خودش، شب نموند... خونه مجردی داشت. ۱.۵ سال عقد بودیم، حتی یک شب خونه ی ما نموند، چون خان ...

حرف همسرت رو قبول دارم الان ما هم دقیقاً همین شکل هستیم رابطه رو برای بعد از عروسی می‌دونیم اما شبا کنار هم هستیم 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
رفت خونه ی خودش، شب نموند... خونه مجردی داشت. ۱.۵ سال عقد بودیم، حتی یک شب خونه ی ما نموند، چون خان ...

چقد خوب🙃

حرف همسرت رو قبول دارم الان ما هم دقیقاً همین شکل هستیم رابطه رو برای بعد از عروسی می‌دونیم اما شبا ...

اصلن هیچ رابطه ای؟؟؟خیلی محکمید😹