2777
2789

قبل بارداریم بخاطر لاغری همش گرمی میخوردم زنجفیل ودارچین و دمنوش اینا احتمال داره بچه م دخترشه ؟عاشق دخترم همش فکرمیکنم با اون گرمیا که خوردم پسرمیشه

دقیقا سوال منم هست

من شوهرم همش گرمی میخورههه، میترسم پسر شه☹

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو تا پسر داشتم دختر میخواستم چقدر سردیجات خوردیم ولی خواست خدا باز پسر بود

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
دقیقا سوال منم هست من شوهرم همش گرمی میخورههه، میترسم پسر شه☹

خب خودت و همسرت ترشی و آبغوره و سرکه بخورید دختر میشه

خودتون هم تو تشت سرکه بشینید

من دخترمو اینطوری باردار شدم

👋Bye
دقیقا سوال منم هست من شوهرم همش گرمی میخورههه، میترسم پسر شه☹

آره منم همش استرس اینو دارم پسرم دارم ولی شوهرم میگه الکیه ولی بنظرم بازم پسره چون اصلا شیرو دوغ وماست نمیخوردم قبل بارداری یکهوم باردارشدم کاش برنامه ریزی کرده بودم