2777
2789
عنوان

200خوبه کادو چشم روشنی بدم؟؟

394 بازدید | 45 پست

پرستار دخترم ادم نداری هست. چندبار گفت نوه ام قراره دنیا بیاد لباسا دخترت ک کوچیک شده میدی به نوه ام. منم همسو دادم یکی دیگه. الان نوه اش دنیا اومده.

دویست خوبه یا کمه واریز کنم کارتش بگم کادو نی نی کوچولعه؟

با 200تومن یه کلاه بچه هم نمیتونن بخرن

یکم بیشتر بدید اگر در توانتون هست 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه داری بیشتربده ثواب داره

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
با 200تومن یه کلاه بچه هم نمیتونن بخرن یکم بیشتر بدید اگر در توانتون هست 

گلم میخوادیه کادو بده که نمیخوادپول لباساشو‌تامین کنه براش

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3

هرچی در توانتون هست

اگه بیشتر میتونین بدین 

گناه داره

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بستگی به در امدت داره.

شما که پرستار بچه داری پس احتمالا وضع مالیت خوبه خدا رو شکر.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔