سلام خانمها من به خاطر کار شوهرم قم زندگی میکنیم خانواده هامون شهرستانن ماهی یه بار میریم شهرستان خواهرشوهر دو تا بچه دوقلو دختر و پسر داره ۹ سالشونه کلاس سومن و طلاق گرفته یعنی پنج سال پیش طلاق گرفت و الان ازدواج کرد بچه هاش گاهی پیش پدرشون هستن گاهی خونه مادرشوهرم گاهی پیش خودش ما هروقت خونه پدرشوهرم بخواییم خوابیدن باشیم این میاد میگه بچه هام دوست دارن پیش بچه های تو بخوابن راستش من زیاد از این حرکت خوشم نمیاد زن و شوهر اتاقشون باید حریم داشته باشه نمیشه اینجوری که بخوام به شوهرمن بگم میگه گناه دارن بچه ان بدبختن دلشون خوشه ماهی یه بار پیش بچه هامون بخوابن چجوری به شوهرم بفهمونم راستش خواهرشوهرم پرروهه یه مقدار یه ماه قبل که ازدواج کنه سر چیز مسخره دعوای بدی راه انداخت اومد صورتمو چنگ انداخت و داشت عقده زندگی خودشو سر من خراب میکرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حس نمیکنی یکم زیادی حساسی؟اگه بچهاش بی ادب نیستن چه اشکالی داره پیش بچهات بخوابن؟بنظرم نباید گناه مادرشونو سر طفل معصومایی که هیچ نقشی تو رفتارای زشت مادرشون ندارن بنویسی
وای تو ام.. ماهی یبار خونه مردم به عنوان مهمان میرین حریم دیگه چیه حریم تون رو بمونین تو خونه خودتون تا داشته باشین
آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️