2777
2789
عنوان

دکتر پوست خوب

337 بازدید | 11 پست

بچه ها دکتری ک محلول موضعی دست ساز برای بردن جای جوش بسازه میشناسین؟ جای جوشام کلافه ام کرده ، قرص رو من جواب نمیده ، اگه شیراز یا بندر  باشه ک چ بهتر کلا هر جا باشه بهم معرفی کنین میرم ممنون میشم . من فقط محلول دست ساز روم جواب میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها پماد خوب زینک اکسید

هرشب بزنید به صورتتون صبح بشورید

دکترای پوست

دیگه بیشتر تو کار تزریق و عملن

دکتر خوب با تجربه کمه

سالها گشتم نیافتم

آخرش خودم شدم دکتر خودم

و سرکه انگبین بخورید

حتی اگه کبودتون چرب نیست

خاصیتش زیاد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

تنها پماد خوب زینک اکسید هرشب بزنید به صورتتون صبح بشورید دکترای پوست دیگه بیشتر تو کار تزریق و ع ...

من ترمیم کننده لافارر زدم ب پوستم ک سوخته بود چ می دونستم زینک باعث جوش رو پوستم میشه عمرا دیگه این بلا رو سر خودم بیارم ، البته ممنونم بابت راهنماییت عزیزم کلا هر جیگر خونی میکشم از زینکه

تنها پماد خوب زینک اکسید هرشب بزنید به صورتتون صبح بشورید دکترای پوست دیگه بیشتر تو کار تزریق و ع ...

ممنون بابت معرفیش سرکه انگبین رو امتحان نکردم امیدوارم راهی پیدا کنم پوستم ب حالت نرمال قبلش برگرده 

من ترمیم کننده لافارر زدم ب پوستم ک سوخته بود چ می دونستم زینک باعث جوش رو پوستم میشه عمرا دیگه این ...

این زینک نیستا

این‌برند 

من خودم

انجام دادم

مشکلی پیش نیومد

چون نفر انجام دادن

چون دکتر سرم‌بلا اورد:/ بجای خوب کردنم‌بدتر شده بود پوستم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ممنون بابت معرفیش سرکه انگبین رو امتحان نکردم امیدوارم راهی پیدا کنم پوستم ب حالت نرمال قبلش برگرده& ...

من ۱۶ سال

در تکاپوم

و بلاخره نتیجه صبرمو 

گرفتم

درونمو پاکسازی کردم

کاش خدا کمک کنه این مرحله تموم شه منم پوست صاف مخملیمو با خریت دادم دست این دکترا ، واقعا موندم چ خل مغزی بودم من ، رفتم لیزری ک کل پوستمو ب هم ریخت 

کاش خدا کمک کنه این مرحله تموم شه منم پوست صاف مخملیمو با خریت دادم دست این دکترا ، واقعا موندم چ خل ...

درکت میکنم

زیاد دست کاریش نکن

صبور باش

خدا کمکت میکنه