2777
2789
عنوان

آپاندیس

132 بازدید | 15 پست

دوستان حدودا یساعت پیش ی درد شدیدی سمت راست پایین شکمم احساس کردم ک ب زیر دلم میزد طوری ک نمیتونستم صاف بمونم با راه رفتن بدتر میشد حوله داغ کردم گذاشتم رو شکمم چند بار خیلی بهتر شدم ممکنه از آپاندیس باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل تابستون رفتم دکتر زنان عفونت داشتم اونموقع دارو استفاده کردم ولی الان مشکل خاصی ندارم

اگه شدید شد زنگ بزن اورژانس

بیمارستان هم بری الکی ممکنه ببرنت اتاق عمل 

باید یه جایی بری الکی نفرستن اتاق عمل و قشنگ سونو کنن و ازمایش بدن و بعد ببرن اتاق عمل 

تبم که نداری

اگه شدید شد زنگ بزن اورژانس بیمارستان هم بری الکی ممکنه ببرنت اتاق عمل  باید یه جایی بری الکی ...

ممکنه دردای تخمک گذاری باشه ؟.من همیشه اونموقع ها ی درد خفیفی دارم البته الان روز نهم از سیکلمه.ولی این خیلی شدید و ناگهانی بود احتیاج ب اجابت مزاج داشتم انقد پشدید بود درد ب مقعد میزد نمیتونستم بشینم

ممکنه دردای تخمک گذاری باشه ؟.من همیشه اونموقع ها ی درد خفیفی دارم البته الان روز نهم از سیکلمه.ولی ...

ممکنه تخمک گذاری باشه 

اگه بازم تکرار شد دردت و به خصوص اینکه زد به پشتت و رودت به دکتر زنانت بگو چک کنه اندومتریوز نباشه