2777
2789
عنوان

آپاندیس

132 بازدید | 15 پست

دوستان حدودا یساعت پیش ی درد شدیدی سمت راست پایین شکمم احساس کردم ک ب زیر دلم میزد طوری ک نمیتونستم صاف بمونم با راه رفتن بدتر میشد حوله داغ کردم گذاشتم رو شکمم چند بار خیلی بهتر شدم ممکنه از آپاندیس باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوایل تابستون رفتم دکتر زنان عفونت داشتم اونموقع دارو استفاده کردم ولی الان مشکل خاصی ندارم

اگه شدید شد زنگ بزن اورژانس

بیمارستان هم بری الکی ممکنه ببرنت اتاق عمل 

باید یه جایی بری الکی نفرستن اتاق عمل و قشنگ سونو کنن و ازمایش بدن و بعد ببرن اتاق عمل 

تبم که نداری

اگه شدید شد زنگ بزن اورژانس بیمارستان هم بری الکی ممکنه ببرنت اتاق عمل  باید یه جایی بری الکی ...

ممکنه دردای تخمک گذاری باشه ؟.من همیشه اونموقع ها ی درد خفیفی دارم البته الان روز نهم از سیکلمه.ولی این خیلی شدید و ناگهانی بود احتیاج ب اجابت مزاج داشتم انقد پشدید بود درد ب مقعد میزد نمیتونستم بشینم

ممکنه دردای تخمک گذاری باشه ؟.من همیشه اونموقع ها ی درد خفیفی دارم البته الان روز نهم از سیکلمه.ولی ...

ممکنه تخمک گذاری باشه 

اگه بازم تکرار شد دردت و به خصوص اینکه زد به پشتت و رودت به دکتر زنانت بگو چک کنه اندومتریوز نباشه