2777
2789
انشالله،۵ تومن

دوست منم دو سه ماه پیش آمنیوسنتز داد اونم ریسکشو بالا زده بودن ک خدا روشکر نی نیش مشکلی نداشت و الان ۷ ماهه بارداره و دخملم هست تا جوابش اومد گفت ی ماهی طول کشیده خیلی استرس کشید طفلی

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهت نگفت مگه استراحت مطلق باشی و تکون نخوری؟ خب خطر پاره شدن کیسه آب هست باید حرکت نکنی و مایعات بخ ...

گفت استراحت کن خم و راست نشو،خیلی میترسم،اگه ترشح بیاد عیبی نداره؟

خسته ترینم
گفت استراحت کن خم و راست نشو،خیلی میترسم،اگه ترشح بیاد عیبی نداره؟

نه ترشح مشکلی نیست ولی تو احتیاط کن یه چند روزی راه نرو کار خونه هم نکن

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
الهی اصلا بخودت استرس نده ک برا خودتو نی نی سمه شک نکن نی نیت سالمه سالمه 😙😙

انقد حالم بد بود نمی تونست انجام بده بچه نمیزاشت به پهلو خوابیده بود

خسته ترینم
نه ترشح مشکلی نیست ولی تو احتیاط کن یه چند روزی راه نرو کار خونه هم نکن

نه دراز کشیدم فقط میرم دستشویی میام،فقط یکم ترشح اومد ترسیدم،اومد آمینو کنه نمیشد گریه کردم،اومد خون بگیر نمیشد گریه کردم همش اشکم در میاد

خسته ترینم
انقد حالم بد بود نمی تونست انجام بده بچه نمیزاشت به پهلو خوابیده بود

اون وروجک دونسته چیزیش نیس گفته مامانی نزار اذیتت کنن من سالم سالم هستم😅😅ببین شک نداشته باش مشکلی نداری من دلم روشنه برا دوستمم همینو گفتم بخدا😙

نه دراز کشیدم فقط میرم دستشویی میام،فقط یکم ترشح اومد ترسیدم،اومد آمینو کنه نمیشد گریه کردم،اومد خون ...

نمیشد سلفری بدی؟

من سلفری دادم مثل آز خون بود راحت بود

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
اون وروجک دونسته چیزیش نیس گفته مامانی نزار اذیتت کنن من سالم سالم هستم😅😅ببین شک نداشته باش مشکلی ...

خداکنه،دکتر گفت عجب بچه ای ها باسنشو کرده بود نمیزاشت،

خسته ترینم
نمیشد سلفری بدی؟ من سلفری دادم مثل آز خون بود راحت بود

اخه گفت اگه سلفری بدی زمان کم،تا جواب بیاد طول میکشه،بعدشم اگه سلفری خدایی نکرده بد باشه باید باز آمینو بدی یهو آمینو بده

خسته ترینم
خداکنه،دکتر گفت عجب بچه ای ها باسنشو کرده بود نمیزاشت،

الهی عزیزم فکر مثبت کن و خودتو اذیت نکن😙خداروقسم میدم بحق ۵ تن ک با اومدن جواب آزمایش اشک شوق بریزی و از ته دل بخندی😅😅😅