neگار مدیر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4921 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 38 پست بچه ها رفتم آمینوسنتز دادم خیلی سخت بود،خیلی درد کشیدم دو بار سوزن زد خسته ترینم 1400/08/27 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasamroham عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3408 انشالله،۵ تومن دوست منم دو سه ماه پیش آمنیوسنتز داد اونم ریسکشو بالا زده بودن ک خدا روشکر نی نیش مشکلی نداشت و الان ۷ ماهه بارداره و دخملم هست تا جوابش اومد گفت ی ماهی طول کشیده خیلی استرس کشید طفلی خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4921 همیشه برا همه میزنن که بری انجام بدی واقعا خسته ترینم
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4921 دوست منم دو سه ماه پیش آمنیوسنتز داد اونم ریسکشو بالا زده بودن ک خدا روشکر نی نیش مشکلی نداشت و الان ... منم از استرس دارم دیونه میشم، خسته ترینم
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4921 بهت نگفت مگه استراحت مطلق باشی و تکون نخوری؟ خب خطر پاره شدن کیسه آب هست باید حرکت نکنی و مایعات بخ ... گفت استراحت کن خم و راست نشو،خیلی میترسم،اگه ترشح بیاد عیبی نداره؟ خسته ترینم
nafasamroham عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3408 منم از استرس دارم دیونه میشم، الهی اصلا بخودت استرس نده ک برا خودتو نی نی سمه شک نکن نی نیت سالمه سالمه 😙😙 خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍
پریشاهدخت عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2402 گفت استراحت کن خم و راست نشو،خیلی میترسم،اگه ترشح بیاد عیبی نداره؟ نه ترشح مشکلی نیست ولی تو احتیاط کن یه چند روزی راه نرو کار خونه هم نکن پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4921 الهی اصلا بخودت استرس نده ک برا خودتو نی نی سمه شک نکن نی نیت سالمه سالمه 😙😙 انقد حالم بد بود نمی تونست انجام بده بچه نمیزاشت به پهلو خوابیده بود خسته ترینم
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4921 نه ترشح مشکلی نیست ولی تو احتیاط کن یه چند روزی راه نرو کار خونه هم نکن نه دراز کشیدم فقط میرم دستشویی میام،فقط یکم ترشح اومد ترسیدم،اومد آمینو کنه نمیشد گریه کردم،اومد خون بگیر نمیشد گریه کردم همش اشکم در میاد خسته ترینم
nafasamroham عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3408 انقد حالم بد بود نمی تونست انجام بده بچه نمیزاشت به پهلو خوابیده بود اون وروجک دونسته چیزیش نیس گفته مامانی نزار اذیتت کنن من سالم سالم هستم😅😅ببین شک نداشته باش مشکلی نداری من دلم روشنه برا دوستمم همینو گفتم بخدا😙 خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍
پریشاهدخت عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2402 نه دراز کشیدم فقط میرم دستشویی میام،فقط یکم ترشح اومد ترسیدم،اومد آمینو کنه نمیشد گریه کردم،اومد خون ... نمیشد سلفری بدی؟من سلفری دادم مثل آز خون بود راحت بود پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4921 اون وروجک دونسته چیزیش نیس گفته مامانی نزار اذیتت کنن من سالم سالم هستم😅😅ببین شک نداشته باش مشکلی ... خداکنه،دکتر گفت عجب بچه ای ها باسنشو کرده بود نمیزاشت، خسته ترینم
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4921 نمیشد سلفری بدی؟ من سلفری دادم مثل آز خون بود راحت بود اخه گفت اگه سلفری بدی زمان کم،تا جواب بیاد طول میکشه،بعدشم اگه سلفری خدایی نکرده بد باشه باید باز آمینو بدی یهو آمینو بده خسته ترینم
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4921 نمیشد سلفری بدی؟ من سلفری دادم مثل آز خون بود راحت بود اگه بچه به پهلو بخوابه پشتش به ما باشه میشه جنسیت و تشخیص داد؟ خسته ترینم
nafasamroham عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3408 خداکنه،دکتر گفت عجب بچه ای ها باسنشو کرده بود نمیزاشت، الهی عزیزم فکر مثبت کن و خودتو اذیت نکن😙خداروقسم میدم بحق ۵ تن ک با اومدن جواب آزمایش اشک شوق بریزی و از ته دل بخندی😅😅😅 خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍