2777
2789
عنوان

بارداری

165 بازدید | 8 پست

سلام... 

هم جواب ازمایشم منفی بود هم تو سونو چیزی داخل رحمم نبود ولی ی ضایعه مشکوک بود... 

با اینکه 2 روز از پریودیم گذشته بود بی بی چکم مثبت شد و الان 7 روز گذشته و آزمایش خونم منفی بود

الانم از دیشب به خونریزی افتادم... با این حال ممکنه باردار باشم؟! 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
وقتی ازمایشت منفی بوده…امکانش نیست باردار باشی

آخه دکتر گف ممکنه باشی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره🥺

قشنگ درکت میکنم….

خودمم تو اقدامم…یجاهایی قشنگ خل میشم…

بدن من خیلی منظمه….ولی هرماه بازم بازی درمیاره…(اینا فک میکنم از تلقینه و مدام فکر کردن بهش)

الانم۴روز مونده تا موعدم و از ۳روز پیش حس پریودی دارم..

بازم مدام میام سرچ میکنم ببینم شاید جایی نوشته باشه این دردای خفیف علایم بارداری میتونه باشه…

🥺🥺🥺

اینجور مواقع دلم برای خودم میسوزه…😔

ای جانم عزیزم.... 

انشاالله بزودی دامن همه منتظر سبز بشه

قشنگ درکت میکنم…. خودمم تو اقدامم…یجاهایی قشنگ خل میشم… بدن من خیلی منظمه….ولی هرماه بازم بازی درم ...

🥺❤️❤️