2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 38 پست
والا من همیشه همینم  حالا اون آویزون بد بخت لباسهای چیپ و بدرد نخور که من برای پاک کردن پله اس ...

برو داروخونه ابرو واسه دختره نزار ..تو جرا حق نداری بری اونجا....قربون صدقه مگه اشتباه داره ؟

چجوری تحمل میکنی

بگو یا اخراجش میکنی یا من میرم از خونت

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اشتباه فکرمیکنی عزیزم 

اما میخوای سردربیاری برو داروخونه اما بدون اگه چیزی بود الان کل شهر فهمیده بودن 

واینکه جذابیت ایجاد کن تورابطتون کاری کن حداقل به تو خوش بگذره 

خیانت...

بنظرمن توزندگی یه جاهایی بایدتوجه به حرف طرف مقابل نکرد

یهوبروداروخونه ش وبگوهمینی که هست...

شمام زیادی راحت گذاشتیش

بروسربزن بیا

بلاخره شماروببینه(زنیکه😊) به تنگ نامیادویه جاتابلومیشه

بروبشین به اون چه

حقیم نداره شکایتی کنه

متاسفانه بنظرمن خیانت یعنی علاقه نداشتن مرد

حالایابه زندگی باشما یاباایشون گرفتارش کرده نمیتوونه کاری کنه

بروحتما ول نکن شوهرتو

یهودیدی زنیکه کاردستت دادا...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

من به فکرم رسید با لباس یکی دیگه مثلا خواهرت و با تیپ یه جور دیگه ای برو داروخونه موقعی که خیلی شلوغه یا هر طوری که خودت میدونی از دور بپاشون و سر موقع خودتو نشون بده نع با تشر یه چیزی رو بهونه کن و برا اون دختره چشم ابرو بیا... واقعا نمیدونم درسته یا نع به فکرم رسید 😅😁

ایرانی ترین ایرانی

والا من همیشه همینم  حالا اون آویزون بد بخت لباسهای چیپ و بدرد نخور که من برای پاک کردن پله اس ...

همین چیپ وآویزون نشه زن دومش؟

برودخترباشکم بزرگ بابچه دوسه ساله بروداروخونه تون بشو سوهان روحش

بروبهش تیکه بنداز چهارتادستوربده چهارتا باشوهرت بگوبخندتاخودشوجمع کنه گم شه بره

گاهی بایدپررو وخودخواه شد

شوهرتم گفت نیا وفلان بگودلیل منطقی بیارنیام!

چیزیه مگه!

پرروباش

جسورومغرور وخودخواه

دوباربری بخدادم شومیذارروکولش میره

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

حتماپیگیری کن این موضوع رو🙏

چجوری تحمل میکنی بگو یا اخراجش میکنی یا من میرم از خونت

گفتم دو ساله همه راهی رو امتحان کردم ولی اصلا به دختره کاری نداره هر روزم اختیار عمل و مسئولیت اساسی تر میده بهش

خیانت... بنظرمن توزندگی یه جاهایی بایدتوجه به حرف طرف مقابل نکرد یهوبروداروخونه ش وبگوهمینی که هست ...

دوسال پیش تلفن کردم بهش گفتم یکبار دیگه از این پیامها تو گوشیه شوهرم ببینم مطمئن باش اتفاقی میوفته که اصلا به نفع تو نیست

ولی یه حرف رو هوا بود میبینین که زورم نمیرسه کاری ازم بر نمیاد