2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوله هات از قبل باز بود و مشکلی نیس گلم.میتونم بپرسم هزینش چند بود با بیهوشی بودی 

هزینه ش ۳۱۸تومن شد با بیمه.نه من بیهوشی نداشتم ی شیاف دیکلوفناک زدم و یکم درد هم داشتم همون لحظه که سریع قطع شد

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!
چند وقته انجام دادین؟تحت نظر کی هستین؟البته اگه فضولی نیست 

اخرای برج 4امسال انجام دادم. مشهد پیش دکترملیحه امیریان دودوره دارومصرف کردم هنوزهیچی ولی میخام دکترموعوض کنم. دکترخوب نمیشناسی شمامشهد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

اخرای برج 4امسال انجام دادم. مشهد پیش دکترملیحه امیریان دودوره دارومصرف کردم هنوزهیچی ولی میخام دکتر ...

عزیزم من قزوین هستم.بنظرم دکترای تهران از شهرهای دیگه خیلی بهترن

عزیزم من قزوین هستم.بنظرم دکترای تهران از شهرهای دیگه خیلی بهترن

آها. درسته ولی مسیرم دوره تا تهران نمتونم برم.

آها. درسته ولی مسیرم دوره تا تهران نمتونم برم.

انشاالله به حاجتت برسی عزیزم❤️ولی من به این نتیجه رسیدم بعد از ۴سال که نباید وقتو پیش دکترای بیخود تلف کرد.الان دارم میرم تهران با اینکه  ۴ساعت تو راهم.

انشاالله به حاجتت برسی عزیزم❤️ولی من به این نتیجه رسیدم بعد از ۴سال که نباید وقتو پیش دکترای بیخود ت ...

کار3 4ساعت بودمیرفتم امامن یه روزتوراهم بخام برم تهران🤧4سال اقدامی شما؟ مشکلت چیه عزیزم

کار3 4ساعت بودمیرفتم امامن یه روزتوراهم بخام برم تهران🤧4سال اقدامی شما؟ مشکلت چیه عزیزم

بله 4سال.هیچ مشکلی نداریم آزمایش دادیم همه چی نرمال بوده هم خودم هم شوهرم.ی بار هم ای یو ای کردم نشد.

بله 4سال.هیچ مشکلی نداریم آزمایش دادیم همه چی نرمال بوده هم خودم هم شوهرم.ی بار هم ای یو ای کردم نشد ...

ایشالا این سری نتیجه بگیری ویه دوقلوبیاری عزیزم🌹