2777
2789

مگه فارسی ننوشته؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مگه فارسی ننوشته؟

ببخشید شما پیش کدوم دکتر رفتید قبل بارداری تون منم سابقه سقط و نازایی دارم دکتر خوب پیدا نکردم 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید شما پیش کدوم دکتر رفتید قبل بارداری تون منم سابقه سقط و نازایی دارم دکتر خوب پیدا نکردم 

من رفتم بیمارستان یاس پیش دکتر فیروزه اکبری چندتا سقط داشتین تو چند هفته

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دکتر من اصلان عکسو نگاخ نکرد فقط برگه البته هیچ مشکلی نداشتم خداروشکر از مسول همون عکس رنگی پرسیدم گفت مسکلی نداری

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
عزیزم فارسی نوشته ولی از اصطلاحات پزشکی استفاده کرده

بفرس برگتو 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
دکتر من اصلان عکسو نگاخ نکرد فقط برگه البته هیچ مشکلی نداشتم خداروشکر از مسول همون عکس رنگی پرسیدم گ ...

من پیش دکتر انوشه اسدی رفتم تهران.عکس رنگی برام نوشته انجام دادم الان نمیدونم مشکلی داشته لوله هام یانه.تا هفته ی دیگه که برم پیشش دیونه میشم.۴سال اقدام کردم نتیجه نگرفتم

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!
من پیش دکتر انوشه اسدی رفتم تهران.عکس رنگی برام نوشته انجام دادم الان نمیدونم مشکلی داشته لوله هام ی ...

بفرس عکس برگتو 

من پیش دکتر انوشه اسدی رفتم تهران.عکس رنگی برام نوشته انجام دادم الان نمیدونم مشکلی داشته لوله هام ی ...

باشه بذار شاید تونستیم بخونیم

من رفتم بیمارستان یاس پیش دکتر فیروزه اکبری چندتا سقط داشتین تو چند هفته

من بعد یک سال با قرص محرک باردار شدم تو ده هفته سقط شد الان دو ماه و نیم گذشته نمی دونم تحت نظر کی برم 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
میشه بگید چجوری عکس باید بفرستم؟

تو ارسال نظر اون بالا کنار استیکرا بزن روش بعد برو تو گالری

من بعد یک سال با قرص محرک باردار شدم تو ده هفته سقط شد الان دو ماه و نیم گذشته نمی دونم تحت نظر کی ب ...

قلب داشت؟