2777
2789
عنوان

حاملم😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 4268 بازدید | 125 پست
بری دکتر برات سونو مینویسه بعد سونو بگو . ۸هفته قلب مشخص میشه . اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟

اره حالا یکم هضمش کنم بعد میرم دکتر😁

12٫۷ بود

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
انشاالله مراد هردومون حاصل بشه خدا ناامیدمون نکنه الهی امین😍😍😘😘

آمین سر نمازت یادت نره منو🥰

قبول باشت روزت خانومی اسمم پریسا

بهترین ها برات باشه مهربونممم😘😘😘 ب خواسته قلبیت برسی بحق علی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ندارم عصر میخرم فردا صبح میزنم میام تو تایپکت خبرت میکنم

اره عزیزم منتظرم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
سلام اگه میشه برای منم دعا کنید خدا بمن یک فرزند سالم بده

سلام عزیزم

چشم، انشالله به حق جدم قسمت شما و همه منتظرا

آمین سر نمازت یادت نره منو🥰 قبول باشت روزت خانومی اسمم پریسا بهترین ها برات باشه مهربونممم😘😘😘 ...

انشاالله 

بی دعات نمیزارم مطمن باش ولی قول بده حامله شدی بی خبرم نزاری😘😘😘

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
انشاالله  بی دعات نمیزارم مطمن باش ولی قول بده حامله شدی بی خبرم نزاری😘😘😘

الهی قربونت بشممممم عشقم مرسی💕💕💕💕

ی حس خوبی بهت پیدا کردمممم مهربون🥺❤

چشم نام کادبریتو اسکرین گرفتمممممم ایشالا ک ماه بعدی حامله باشم تگت میکنم حتما 🥺❤❤❤❤❤❤❤

الهی قربونت بشممممم عشقم مرسی💕💕💕💕 ی حس خوبی بهت پیدا کردمممم مهربون🥺❤ چشم نام کادبریتو اسکرین ...

انشاالله هرچی میخوایو خدا بهت بده ولی خدارو فراموش نکن سروقت نمازاتو بخون مطمن باش اگ تو پیش خدا باشی اونم پشتتو خالی نمیکنه مطمن باش دست رد ب سینت نمیزنه

انشاالله هرچی میخوایو خدا بهت بده ولی خدارو فراموش نکن سروقت نمازاتو بخون مطمن باش اگ تو پیش خدا باش ...

الهی قربونتت عشقم 

چقدر خوب گفتی تو نماز خوندن یکم تنبلی میکنم ولی از یادش هیچ وقت قافل نمیشم سعی میکنم نمازامم بخونم بقول شما 

خدا هیچ وقت پشت آدمو خالی نمیکنه بالاخره ی روزی ی نگاهی ب بنده هاش میکنه

درخواست دوستی رم پذیرفتم مهربونم🥺😍

الهی قربونتت عشقم  چقدر خوب گفتی تو نماز خوندن یکم تنبلی میکنم ولی از یادش هیچ وقت قافل نمیشم ...

انشاالله ک کم کاری نمیکنی هر شب قبل از نماز صبح بیار شو دو رکعت نماز بخون بعد تو سجده هرچی ک‌میخوایو از خدا بخوا 

خدا جونم فرموده از نصف از شب تا نماز صبح ب اسمان اول میاد و هرکس در این موقع دستش رو ب اسمان باشه و از من طلب چیری بکنه من نه نمیگه انشاالله ک انجام بده حاجت میگیری😘😘😘😘

دارم با بغض شیربرنج میخورم من😂

😄😄نوش

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
چشمممم خانومممی ارادمو قوی کردی ❤❤❤🥺🥺🥺🥺

رو هر چیزی اراده قوی داشته باشی میشه محکم باش بگو منم مادر میشم امیدتو از دست نده من خواهرم بعد از ۱۶سال حامله شد خداروشکر الان ی دختر موفرفری خوشکل داره ناامید نشد انقد از خدا درخواست کرد تا جواب گرفت

اره حالا یکم هضمش کنم بعد میرم دکتر😁 12٫۷ بود

تقریبا ۶ هفته و ۳ روز از بارداریت میگذره پس زودتر برو

تاریخ زایمانت هم تقریبا میشه ۱۹ تیر

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
رو هر چیزی اراده قوی داشته باشی میشه محکم باش بگو منم مادر میشم امیدتو از دست نده من خواهرم بعد از ۱ ...

الهی عسییم 🥺🥺خدا حفظش کنه براتون ❤❤❤❤💕💕💋💋💋

چقدر سخت بوده حتما برا خواهرتون ۱۶ سال خیلیه 

مهم اینه خخدااا جواب دل شکستشو بالاخره داده خیلی خوشحالم براشوننن ایشالا منم نی نی دار میشم میام پی ویت خبرشوووو میدمممم بهت💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

برای حاجت قلبیتم من ۱۰۰ تا صلوات میفرستم چون امروز واقعاا حال دلمو عوض کردی مهربون خانومممم❤💕😊