2777
2789

من شیائومی نوت ۹

دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی من شیائومی پوکو اف تری هست البته من ۱۰خریدم میتونی با این پول گوشیهای شیایومی بگیری من که راضی ام باطری و حافظشون عالیه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خیلی گوشی خفنیه ب نظرم🤔 پسرخالم داره خیلی خوش دسته😍

اگه گیمر باشی عالیه توی ۴۰ دقیقا صفر تا صد شارژ میشه توربو شارژه من سر کار به گوشیم خیلی احتیاج دارم چون مرتب واتساپ وب میرم و همراه بانکای شرکت رو‌میرم و میام  خوب باطری نگه میداره صداش استریو هست عالیه در کل ازش راضی ام تاچشم فوق العاده قویه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍