2777
2789
عنوان

ارده رو چجوری میخورن😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4832 بازدید | 57 پست
اخه من شیرینی رو گذاشتم کنار😣 نمیشه تو شیر حل کنم؟

مزه بدی میگیره شیر اخه خودش خوشمزه نیست حتما باید با ی شرینی مثل عسل یا شیره مربا خورده بشه

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
یعنی به یه شبشه ارده،یه قاشق؟

من تو یه کاسه ماست خوری یه قاشق میریزم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا با شیره مخلوط کن یا همراه با خرما بخور یا اگه نخواستی خالی بریز تو ظرف بخور

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

ما مریزیم رو خرما یکمم کنجد میپاشیم روش 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

با عسل مربا شیره

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻