2777
2789
عنوان

ارده رو چجوری میخورن😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4826 بازدید | 57 پست
با نون و دوشاب/مربا/عسل

بعد با نون یا خالی خالی؟

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با شیره انگور میخورم خوشمزه میشه

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
الان یه قاشق بزاردهنت 

من برا صبحانه خریدم

اگه بدون نون بخورم سیر نمیشم

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای
من با شیره انگور میخورم خوشمزه میشه

چجوری میخوری؟

با نون؟

یا با خرما یا شیره انگور میشه خورد خالی بخوای بخوری بعدش گلودرد میگیری 

اخه من شیرینی رو گذاشتم کنار😣

نمیشه تو شیر حل کنم؟

یه قاشق شیره بهش اضافه کن

با نون بخور

منم شیرینی کم میخورم ولی ارده رو با یه کوچولو شیره میخورم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
من زخم خوردم آخه گذاشتم کل فکم جم شد😂

چرا؟😆😆من یه گوچولوشو خوردم بدمزه بود🙁

چجوری میخوری؟ با نون؟

اره عزیزم با نون 

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
یه قاشق شیره بهش اضافه کن با نون بخور منم شیرینی کم میخورم ولی ارده رو با یه کوچولو شیره میخورم

یعنی به یه شبشه ارده،یه قاشق؟