2777
2789
عنوان

روح و جن

375 بازدید | 10 پست

عممم به جز توی داستانا نشنیدیم کسی بهش صدمه زده بشه توسط روح و جن به جز ی سریا ک خیلی خیال میکنن و به خرافات اعتقاد دارن شایدم همه اونایی ک بهشون حمله شده دیگه مردن نتونستن بیان برا ما بگن در هر صورت بیشتر راجب اینکه فقط اومدن رفتن گفته میشه منم مثل سگ میترسم از روح و جن ولی به نظرتون بهتر نیست این ترسو بزاریم کنار؟چون تا حالا آسیبی نرسوندن:\... 

یا شما دانستان روحی واقعی که توس واقعا اتک داده باشن دارین؟بگین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره چون میگن تو یه بعد دیگس 

اصلا اصلا به انسان عادی ک این حرفا رو میگه گوش نکن احتمال داره اون شخص اسیکزوفرنی و بیماری توهم داشته باشه ...

نمی گم دروغ میگه ها نه اما اون خودش اذیت میشه 

اما اینکه بیاد ذهن ی انسان عادی دیگه با این ترس پر کنه نه نباید گوش داد 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

من خودم چند بار جن ديدم . هيچ كاري باهات ندارن . فقط چهره شون ترسناكه بعضي هاشون . بيشترشون هم شبيه آدم هستن . هيچ فرقي با انسان نداره چهره ي اكثرشون . شايد هم من اونجوري ديدم . تنها جن هايي كه واقعا خطرناك هستن و جسم آدم رو ميخوان تسخير كنن جن هاي بدون جسم هستن كه شبيه دود هستن . مثل يه نقطه تو هوا پرواز ميكنن و دنباله اي شبيه دود پشت سرشون به وجود مياد . تو فيلم ملك سليمان اين نوع جن ها رو نشون ميداد كهع ميرفتن تو جسم مردم . اين فيلم ها رو بعد از كلي تحقيق ساختن . اون مدل جن ها هم فقط در شرايط خاصي ميتونن انسان رو تسخير كنن . 

چ شرایطی

اولا بايد هميشه حالت طبيعي داشته باشيم . چون اگر تو يه محيط از اين جن ها باشه و ما در حالت طبيعي باشيم نميتونن وارد جسم ما بشن . ولي اگر مست باشيم جسم ما رو تسخير ميكنن . اينايي كه تمركز ميكنن هميشه اطرافشون عود و اسفند هست . براي اينكه جن وارد جسمشون نشه . چون روح از بدن خارج شده و فقط با يه اتصال ضعيف به جسم وصله . انگار روح در رو باز كرده و رفته بيرون . الآن در بازه و جن ميتونه وارد جسم ما بشه . پس عود و اسفند بايد باشه . اطراف ما يه دايره بايد باشه كه بشينيم وسط دايره . تو خيلي از فيلم ها و كليپ ها اگر دقت كني اين دايره هست . معناي دايره يعني دفاع . معناي مثلث يعني تسليم شدن . معناي مربع يعني مبارزه . حالا شايد يكي از دلايل اينكه كعبه نماد اسلامه رو بهتر بفهمي . چون اسلام بايد با شيطان مبارزه كنه . نماد شيطان هم مثلثه . يعني ميخواد ما بهش تسليم بشيم . در مورد اين مسائل زياد ميشه حرف زد . ولي تا خود ما نخواييم و اجازه نديم جن نميتونه جسم ما رو تسخير كنه . 

این مطالبو از کجا میخونی منم میخوامم

اينها خيلي هاش تجربه هاي خودمه . چيزايي كه برام اتفاق افتاده رو با حرف هايي كه از ديگران ميشنوم مقايسه ميكنم . مثلا قبل از فيلم ملك سليمان كه تو اون فيلم جن ها رو به صورت دود نشون ميداد من خودم جن هايي مثل دود ديده بودم . وقتي تو اين فيلم هم ديدم مطمئن شدم كه واقعا اينها همين جوري هستن . بعدا تو فيلم ها و بازي هاي كامپيوتري هم دقيقا به همون شكل دود ديدم . يا مثلا مادرم ميگفت قديم براي حفاظت از زن زائو اطرافش با خاكستر دايره ميكشيدن . بعدا اين دايره رو تو جاهاي مختلفي ديدم . تو سريال لاست ديدم . اون دود بهشون حمله ميكرد اطرافشون با خاكستر دايره ميكشيدن . اين اطلاعات به مرور و ذره ذره به دست مياد . يا مثلا كبوتر سفيد رو خودم تجربه داشتم كه آوردم تو اتاقم و بعد از اون شب ها ديگه نميترسيدم . انگار انرژي هاي منفي رفته بود . شب جن ديدم . صبح رفتم همون جا كه جن بود ديدم يه تار عنكبوت بزرگ با يه عنكبوت بزرگ اونجا هست . بعدا تو كارتون ديدم جن تبديل به عنكبوت ميشد . بعد تبديل به آدم ميشد . تجربه هاي آدم به مرور كامل ميشه . مثلا تو خونه مون هم من هم مادرم يه جن ديديم كه هر دوتامون هم يه شكل ديده بوديمش . مثلا رنگ موهاش . لباسش . طرز راه رفتنش و ... . خب دو نفر كه نميتونن يه توهم يكسان ببينن . فكر و خيال كه نبوده . مقدار زيادي از اين علوم هم علوم لدني هست . يعني علومي كه تو از هيچكس ياد نگرفتي . معلم و استاد نداشتي . مثلا تعبير خواب يوسف لدني بود . خود خدا اين چيزها رو به دل آدم ميندازه . كبوتر سفيد اول به دلم افتاد . بعد تو انجيل خوندم . بعد تو اينترنت از يه سري آدمها شنيدم كه براي دفع جن خيلي خوبه . بعد آوردم خونه ديدم واقعا اثر كرد . اما اين جن ها مثل كسي هستن كه دست و پپاي اونها بستس ويه دختر بچه هم ميتونه اونها رو كتك بزنه . ولي فريبمون ميدن ميگن دستبند ما رو كمك كنيد باز كنيم . همين كه باز كنيم بيچاره مون ميكنن . اولش هيچ قدرتي ندارن . 

آره چون میگن تو یه بعد دیگس 

میتونن بعضی هاشون وارد بعد ما بشن .و خیلی هاشون و انواع دیگه در همین بعد و دنیای خودمون زندگی میکنن.فقط چشم ما قادر به دریافت اون ارتعاشات نیست .که اینم قطعی نیست و گاهی میشه اونا رو دید .

اينها خيلي هاش تجربه هاي خودمه . چيزايي كه برام اتفاق افتاده رو با حرف هايي كه از ديگران ميشنوم مقاي ...

مژظه لطفا بگی اون جنی که شما و مادرتون دیدید که شکلی بود ؟رنگ همون موهاش ؟لباساش؟طرز راه رفتنش که گفتین دیدین؟ممنون