2777
2789
عنوان

روح و جن

375 بازدید | 10 پست

عممم به جز توی داستانا نشنیدیم کسی بهش صدمه زده بشه توسط روح و جن به جز ی سریا ک خیلی خیال میکنن و به خرافات اعتقاد دارن شایدم همه اونایی ک بهشون حمله شده دیگه مردن نتونستن بیان برا ما بگن در هر صورت بیشتر راجب اینکه فقط اومدن رفتن گفته میشه منم مثل سگ میترسم از روح و جن ولی به نظرتون بهتر نیست این ترسو بزاریم کنار؟چون تا حالا آسیبی نرسوندن:\... 

یا شما دانستان روحی واقعی که توس واقعا اتک داده باشن دارین؟بگین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چون میگن تو یه بعد دیگس 

اصلا اصلا به انسان عادی ک این حرفا رو میگه گوش نکن احتمال داره اون شخص اسیکزوفرنی و بیماری توهم داشته باشه ...

نمی گم دروغ میگه ها نه اما اون خودش اذیت میشه 

اما اینکه بیاد ذهن ی انسان عادی دیگه با این ترس پر کنه نه نباید گوش داد 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

من خودم چند بار جن ديدم . هيچ كاري باهات ندارن . فقط چهره شون ترسناكه بعضي هاشون . بيشترشون هم شبيه آدم هستن . هيچ فرقي با انسان نداره چهره ي اكثرشون . شايد هم من اونجوري ديدم . تنها جن هايي كه واقعا خطرناك هستن و جسم آدم رو ميخوان تسخير كنن جن هاي بدون جسم هستن كه شبيه دود هستن . مثل يه نقطه تو هوا پرواز ميكنن و دنباله اي شبيه دود پشت سرشون به وجود مياد . تو فيلم ملك سليمان اين نوع جن ها رو نشون ميداد كهع ميرفتن تو جسم مردم . اين فيلم ها رو بعد از كلي تحقيق ساختن . اون مدل جن ها هم فقط در شرايط خاصي ميتونن انسان رو تسخير كنن . 

چ شرایطی

اولا بايد هميشه حالت طبيعي داشته باشيم . چون اگر تو يه محيط از اين جن ها باشه و ما در حالت طبيعي باشيم نميتونن وارد جسم ما بشن . ولي اگر مست باشيم جسم ما رو تسخير ميكنن . اينايي كه تمركز ميكنن هميشه اطرافشون عود و اسفند هست . براي اينكه جن وارد جسمشون نشه . چون روح از بدن خارج شده و فقط با يه اتصال ضعيف به جسم وصله . انگار روح در رو باز كرده و رفته بيرون . الآن در بازه و جن ميتونه وارد جسم ما بشه . پس عود و اسفند بايد باشه . اطراف ما يه دايره بايد باشه كه بشينيم وسط دايره . تو خيلي از فيلم ها و كليپ ها اگر دقت كني اين دايره هست . معناي دايره يعني دفاع . معناي مثلث يعني تسليم شدن . معناي مربع يعني مبارزه . حالا شايد يكي از دلايل اينكه كعبه نماد اسلامه رو بهتر بفهمي . چون اسلام بايد با شيطان مبارزه كنه . نماد شيطان هم مثلثه . يعني ميخواد ما بهش تسليم بشيم . در مورد اين مسائل زياد ميشه حرف زد . ولي تا خود ما نخواييم و اجازه نديم جن نميتونه جسم ما رو تسخير كنه . 

این مطالبو از کجا میخونی منم میخوامم

اينها خيلي هاش تجربه هاي خودمه . چيزايي كه برام اتفاق افتاده رو با حرف هايي كه از ديگران ميشنوم مقايسه ميكنم . مثلا قبل از فيلم ملك سليمان كه تو اون فيلم جن ها رو به صورت دود نشون ميداد من خودم جن هايي مثل دود ديده بودم . وقتي تو اين فيلم هم ديدم مطمئن شدم كه واقعا اينها همين جوري هستن . بعدا تو فيلم ها و بازي هاي كامپيوتري هم دقيقا به همون شكل دود ديدم . يا مثلا مادرم ميگفت قديم براي حفاظت از زن زائو اطرافش با خاكستر دايره ميكشيدن . بعدا اين دايره رو تو جاهاي مختلفي ديدم . تو سريال لاست ديدم . اون دود بهشون حمله ميكرد اطرافشون با خاكستر دايره ميكشيدن . اين اطلاعات به مرور و ذره ذره به دست مياد . يا مثلا كبوتر سفيد رو خودم تجربه داشتم كه آوردم تو اتاقم و بعد از اون شب ها ديگه نميترسيدم . انگار انرژي هاي منفي رفته بود . شب جن ديدم . صبح رفتم همون جا كه جن بود ديدم يه تار عنكبوت بزرگ با يه عنكبوت بزرگ اونجا هست . بعدا تو كارتون ديدم جن تبديل به عنكبوت ميشد . بعد تبديل به آدم ميشد . تجربه هاي آدم به مرور كامل ميشه . مثلا تو خونه مون هم من هم مادرم يه جن ديديم كه هر دوتامون هم يه شكل ديده بوديمش . مثلا رنگ موهاش . لباسش . طرز راه رفتنش و ... . خب دو نفر كه نميتونن يه توهم يكسان ببينن . فكر و خيال كه نبوده . مقدار زيادي از اين علوم هم علوم لدني هست . يعني علومي كه تو از هيچكس ياد نگرفتي . معلم و استاد نداشتي . مثلا تعبير خواب يوسف لدني بود . خود خدا اين چيزها رو به دل آدم ميندازه . كبوتر سفيد اول به دلم افتاد . بعد تو انجيل خوندم . بعد تو اينترنت از يه سري آدمها شنيدم كه براي دفع جن خيلي خوبه . بعد آوردم خونه ديدم واقعا اثر كرد . اما اين جن ها مثل كسي هستن كه دست و پپاي اونها بستس ويه دختر بچه هم ميتونه اونها رو كتك بزنه . ولي فريبمون ميدن ميگن دستبند ما رو كمك كنيد باز كنيم . همين كه باز كنيم بيچاره مون ميكنن . اولش هيچ قدرتي ندارن . 

آره چون میگن تو یه بعد دیگس 

میتونن بعضی هاشون وارد بعد ما بشن .و خیلی هاشون و انواع دیگه در همین بعد و دنیای خودمون زندگی میکنن.فقط چشم ما قادر به دریافت اون ارتعاشات نیست .که اینم قطعی نیست و گاهی میشه اونا رو دید .

اينها خيلي هاش تجربه هاي خودمه . چيزايي كه برام اتفاق افتاده رو با حرف هايي كه از ديگران ميشنوم مقاي ...

مژظه لطفا بگی اون جنی که شما و مادرتون دیدید که شکلی بود ؟رنگ همون موهاش ؟لباساش؟طرز راه رفتنش که گفتین دیدین؟ممنون