سلام .با شوهرم دچار اختلاف شدیم ،دوماهه جدا زندگی میکنیم مهریه ی من ۴۰۰ سکه هست و دو دونگ خونه شوهرم شرط گذاشته سه دنگ خونه میدم بهت برگردی خونه و بقیه رو ببخشی،بنظرتون چکار کنم از طریق دادگاه اقدام کنم همه رو میتونم بگیرم؟
با یه مشاور صحبت کردم اون گفت همون نصف خونه هم بتونی بگیری هنر کردی
خاستی شماره ی وکیل خوب بهت میدم
دروغ میگن اکثر مشاورا چون از دستشون برنمیاد
من گرفتم البته بعد ۸ ماه دوندگی
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو اداره ی ثبت فقط یه زمین که همین خونمون هست بود بقیه اصلا من بدبخت حتی نمیدونم فروشنده ها کیا هستن ...
الان از ثبت اجرا گذاشتی؟
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
جدا شدین؟منم گفتم خونه رو بهم بده از سکه کم میکنم ..ولی قبول نمیکنه احتمالا یا زن گرفته یا میخواد بگ ...
عزیزم هنوز کامل نشده کار جداییم . ولی ی مقدارشو میبخشم برا طلاق . اگه نمیگرفتم باید کلشو میبخشیدم برا طلاق
جدا شدین؟منم گفتم خونه رو بهم بده از سکه کم میکنم ..ولی قبول نمیکنه احتمالا یا زن گرفته یا میخواد بگ ...
اگه زن گرفته باشه حق طلاق برای تو میشه