2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 30 پست
با یه مشاور صحبت کردم اون گفت همون نصف خونه هم بتونی بگیری هنر کردی

خاستی شماره ی وکیل خوب بهت میدم 

دروغ میگن اکثر مشاورا چون از دستشون برنمیاد 

من گرفتم البته بعد ۸ ماه دوندگی

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو ثبت استعلام کنن مالک زمین کی درمیاد ؟  قولنامه سه برگه داره یکی دست بنگاه میمونه یکی د ...

تو اداره ی ثبت فقط یه زمین که همین خونمون هست بود بقیه اصلا من بدبخت حتی نمیدونم فروشنده ها کیا هستن😭

تو اداره ی ثبت فقط یه زمین که همین خونمون هست بود بقیه اصلا من بدبخت حتی نمیدونم فروشنده ها کیا هستن ...

الان از ثبت اجرا گذاشتی؟

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
جدا شدین؟منم گفتم خونه رو بهم بده از سکه کم میکنم ..ولی قبول نمیکنه احتمالا یا زن گرفته یا میخواد بگ ...

عزیزم هنوز کامل نشده کار جداییم . ولی ی مقدارشو میبخشم برا طلاق . اگه نمیگرفتم باید کلشو میبخشیدم برا طلاق 

جدا شدین؟منم گفتم خونه رو بهم بده از سکه کم میکنم ..ولی قبول نمیکنه احتمالا یا زن گرفته یا میخواد بگ ...

اگه زن گرفته باشه حق طلاق برای تو میشه 

عزیزم بدون وکیل هیچ توافقی نکنی، حتما متن توافق رو وکیل بنویسه که چیزی به ضررت امضا نشه 

کدوم شهری؟ اگه تهرانی برو پیش این وکیله که میشناسم، توی طلاق بهتریه، حتی نصف خونه رو هم برات میگیره با بقیه مهرت