2777
2789
پس روزی بچه های کار چرا ب دستشون نمیرسه؟

روزی بچه کار را هم خدا میده اگر بچه کار می بینیم مشکل از والدین می تونه باشه که درزندگی برنامه ریزی درستی نداشته بعد از این میگه درزمان پدربزرگ ومادربزرگ ها چه کار می کردند همه اعضای خانواده به نحوی درمعیشت خانه کمک می کردند الان از بس اومدیم بچه هامون را لوس وننر بار آورده ایم و.... پرتوقع این وضعمون شده والا اگر درکنار تحصیل بچه هامون کار هم می کردند هم مرد وهم یک زن واقعی بار می آمدند وشاهد این همه طلاق نمی بودیم. 

جدی میگی اینا رو؟ ۵ ماهه رییس جمهور شده همه چی گرون تر شده دلار ۳٠ تومن شده فاجعه ی اقتصادی رخ داده ...

درسته 5 ماه رئیس جمهور شده ویک کشوری را به دست گرفته که همه ذخایر اون را خالی کرده الان این مرد مصمم است کشور را بسازه به امیر کبیر زمان اعتماد کنید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی بچه کار را هم خدا میده اگر بچه کار می بینیم مشکل از والدین می تونه باشه که درزندگی برنامه ریزی ...

😐

بحث ما این نبود 

من گفتم شما که میگی روزی هر بچه با خودش میاد و خدا روزیشو میرسونه اینا چرا روزیشون نرسیده که مجبورن برن تو خیابون کار کنن؟

بعضیاشون حتی ی خونه ندارن که شب بمونن بعد ب بچه ای که کار نمیکنه میگید لوس  ب اینا میگین مرد خونه!!!

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
درسته 5 ماه رئیس جمهور شده ویک کشوری را به دست گرفته که همه ذخایر اون را خالی کرده الان این مرد مصمم ...

کشتین ما رو با امیر کبیر 

یه بار میگید هاشمی رفسنجانی امیر کبیره 

یه بار میگید روحانی امیرکبیره

یه بار میگید ظریف امیر کبیره الانم رییسی

وقتی ذخایر خالی بود چرا تو مناظره ها انقد وعده وعید و شعار میداد؟

لابد اینم میخواد تو این ۴ سال هیچ کار نکنه با شعار ذخایر خالیه دوباره رای بیاره دوباره ۴ سال دیگه هیچی به هیچی؟

🏃🏻‍♀️

جالب اینه کامنتمو که در جواب اینکه گفت خدا به رییس جمهور خیر بده گفتم ۵ ماهه رییس جمهور شده همه چی گ ...

واقعیتو نمیبینن 

چیزی که داره تو کشور میگذره رو درک نمیکنن فقط تعریف و تمجید میکنن 

بحث کردن باهاشونم فایده نداره چون همیشه ی جواب غیر منطقی دارن که بدن 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
😐 بحث ما این نبود  من گفتم شما که میگی روزی هر بچه با خودش میاد و خدا روزیشو میرسونه اینا چر ...

خب شما کشورهای پیشرفته را هم نگاه کنی به بچه مسئولیت میدن کارهایی متناسب با خودشون را به آن ها سپرده میشه ولی در کشور ما یک عده بچه کار شده اند دلیل آن مدیریت خانواده نبوده واین کار ها متناسب با ظرفیت آن ها نبوده واز طرف دیگر هم بچه هایی که تا لیسانس می گیرند دختر خانم بلد نیست یک نیمرو درست کنه آقا پسر بلد نیست یک لامپ را تعویض کنه این عدم مدیریت ها باعث بی هنری و نا امیدی فرزندان شده آخر قرار نیست همه برن پشت میز بنشینن الان تو شهر ما برای گچ کاری یا کاشی کاری نوبت های چند ماهه داده میشه مانند بیمار برای پزشک متخصص خب درجامعه کار هست ولی متاسفانه آن قد سطح توقعات بالا رفته که نمی خواهیم فرزندانمون دست به سیاه وسفید بزنن این است که فکر می کنیم استغفرالله خدا روزی نمیده خدا هم از طریق از تو حرکت از من برکت وبر اساس علت ومعلولی جلو میره. 

خب شما کشورهای پیشرفته را هم نگاه کنی به بچه مسئولیت میدن کارهایی متناسب با خودشون را به آن ها سپرده ...

شما بچه های کارو با بچه ای که کار میکنه اشتباه گرفتی 

این بچه ها بعضیاشون حتی لباس مناسبم ندارن 

از سر ناچاری تو خیابون ماشین دستمال میکشن !!! 

این به بی هنری چه ربطی داره؟ 

بله بچه بعد از ی سنی باید بره دنبال علایقش و کار کنه و یاد بگیره ، ولی یک بچه معمولی ، نه ی بچه بی سرپرست!

اینا هنوز ده سالشون نشده تو خیابون دارن برا ی تیکه نون کار میکنن 

اگه اینارو باهم یکی میکنید شما که من دیگه حرفی ندارم !! موفق باشید

شما بچه های کارو با بچه ای که کار میکنه اشتباه گرفتی  این بچه ها بعضیاشون حتی لباس مناسبم ندار ...

ببین عزیز من اونا را با این ها یکی حساب نمی کنم چرا چون اگر قرار بود تمام خانوارهای ایرانی بچه کار داشته باشند که فاجعه بود در تمام دنیا این معضلات اجتماعی هست وبیشتر فرزندان کار ثمره خانواده هایی است که پدر خانواده به جای کار دنبال مواد واعتیاد بوده ومادر خانواده هم به این دلیل جدا شده حالا این فرزند درشرایطی قرار گرفته که نه پدری داره که مخارج اونا بده ونه مادری که توانایی ومتقبل شدن خرج اونا داره آیا شما فکر می کنی خانواده هایی که سالم هستن ونسبتا می تونن مخارج زندگی را دربیارن بچه های اونا بچه کار میشه؟ 

ببین عزیز من اونا را با این ها یکی حساب نمی کنم چرا چون اگر قرار بود تمام خانوارهای ایرانی بچه کار د ...

خب کل موضوع هم همینه 

تو ایران خانواده سالم که منبع در امد خوب داشته باشن کمه 

پس همون بهتر که بچه نیارن و بچه رو بدبخت نکنن 

جدا از مسائل مالی ، خیلیا فقط و فقط به خاطر حرف مردم بچه میارن 

خیلیام دخترو ننگ میدونن که تاپیکاش هم همین الان مشهوده 

خیلیام به خاطر اینکه نخوان زندگی بدون بچه داشته باشن بچه میارن ، بعد حتی بلد نیستن بچه هاشونو درست تربیت کنن !!

برا همونم بچه دار شدنشون اشتباهه 

من خودم ترجیح میدم بچمو خارج از کشور ب دنیا بیارم تا اینکه اینجا و تو این کشور و با این همه دردسر به دنیا بیاد !

خب کل موضوع هم همینه  تو ایران خانواده سالم که منبع در امد خوب داشته باشن کمه  پس همون ب ...

تا این تفکر تو سرمون باشه باید افسوس خورد کسی که سرنوشت خود وفرزند مون را به خارج از کشور پیوند بزنیم عزیز مشکل سر این است که اگر قرار بود توانایی مالی بود باید میلیاردها هرکدام بالای 10 تا بچه می داشتن چون اونا می تونن تا هفت نسل شون را در رفاه نگه دارند درصورتی که می بینیم یک یا دو بچه بیشتر ندارن وخیلی هاشون هم بچه هاشون باعث در سرشون شده اند ولی خیلی از خانواده های متوسط ولی معتقد به اعتقادات دینی شاید بالای 5فرزند آورده ولی به بهترین شکل تربیت کرده وهر مدام از بچه هاشون مدارک علمی وشغل های خوب داشته وزندگی خوب وارامی دارند ما متاسفانه سوراخ دعا را گم کرده ایم. 

ببین عزیز من اونا را با این ها یکی حساب نمی کنم چرا چون اگر قرار بود تمام خانوارهای ایرانی بچه کار د ...

خب شما گفتی خدا روزی بچه رو میده 

الان این بچه ها به دنیا اومدن به هر نحوی

میبینی روزی ندارن

محکومن به بدبخت شدن 

پس هرکسی که شرایط درست نداره نباید بچه دار بشه 

الانم ۹٠ درصد خونواده ها شرایط درست ندارن وقتی خط فقر ۱۱ میلیونه

🏃🏻‍♀️

خب شما گفتی خدا روزی بچه رو میده  الان این بچه ها به دنیا اومدن به هر نحوی میبینی روزی ندارن ...

ببین ما با حقوق حدود 8میلیون خدا را شکر زندگی خوبی داریم خیلی ها هم با حقوق های پایین تر هم مدیریت می کنن درضمن کودکان کار هم بی روزی نمانده اند شاید خیلی از این کودکان کار آینده موفقیت آمیز بیشتری نسبت به کودکانی که درناز ونعمت بزرگ شده اند.