2777
2789
هرچی بیشتر مردمو به فرزنداوری تشویق کنن مردم بیشتر جبهه میگیرن هنوز اینو نفهمیدن

جای اینکه شرایط اقتصادی رو درست کنن قانونای الکی میذارن

شرایط اقتصادی خوب بشه قطعا امید به زندگی مردم بیشتر میشه بچه هم میارن

🏃🏻‍♀️

خدا خیر بده به رئیس جمهور چون اگر این وضعیت در کشور ادامه پیدا کنه کشور به سمت فاجعه انسانی پیش می‌ر ...

والا بچه آوردن تو این شرایط احمقی مگه کسی از پس این همه مخارج سونو و آزمایشو بچه دنیا بیاد خرج بچه و شیر خشک و پوشک برمیاد بابا بچه های ما آرزو یه دونه پسته دارن بخدا الان کسی نمیتونه ماهی یه کیلو مبوه بخره برا بچش چطور بچه بیارن الان یکی مریض بشه نمبتونه دکتر بره اینقده خرج دکتری گرونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا بچه آوردن تو این شرایط احمقی مگه کسی از پس این همه مخارج سونو و آزمایشو بچه دنیا بیاد خرج بچه و ...

آیا همه مردم توان شیر خشک وپوشک وخرید میوه وپسته را ندارند؟ شاید 30 درصد این توان را که می فرمایی ندارن اما هفتاد درصد چی اونا برای چی بچه نمیارن؟ خب کشور درآینده نیروی جوان را از دست میده ومیشیم یک کشور پیر وسالخورده آن وقت چه کسی از این پیرها مراقبت کنه کی از امنیت کشور دفاع کنه وکی تولید کنه خب با این تفکر کشور به فنا میره.