2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خودش ضامن روزیه چرا بدبخت بشن؟ 

پس روزی بچه های کار چرا ب دستشون نمیرسه؟

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
خدا خیر بده به رئیس جمهور چون اگر این وضعیت در کشور ادامه پیدا کنه کشور به سمت فاجعه انسانی پیش می‌ر ...

جدی میگی اینا رو؟

۵ ماهه رییس جمهور شده همه چی گرون تر شده دلار ۳٠ تومن شده فاجعه ی اقتصادی رخ داده تو به فکر زاد و ولدی؟

🏃🏻‍♀️

این جماعت متعصب فقط میخوان از انتخاب شون طرفداری کنن نگاه به دلار ۳٠ تومنی نمیکنن که

این حرفا فقط شعاره 

خودشونم میدونن که درست نیس حرفشون ولی بازم کوتاه نمیان و حرف خودشونو میزنن 

اگه روزی هر بچه با خودش میومد که این همه بچه بی سرپرست نبودن و تو خیابونا پر بچه نبود 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
این حرفا فقط شعاره  خودشونم میدونن که درست نیس حرفشون ولی بازم کوتاه نمیان و حرف خودشونو میزنن ...

جالب اینه کامنتمو که در جواب اینکه گفت خدا به رییس جمهور خیر بده گفتم ۵ ماهه رییس جمهور شده همه چی گرون شده دلار سی تومن شده رو جواب نداد

اینا جماعت متعصبن شایدم یه نفعی بهشون میرسه

تو اینستا پر از ایناست

بعد به شدتم اهل توهینن

🏃🏻‍♀️