2777
2789
عنوان

💛نماز خوانها یه لحظه تشریف بیارید💛

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها از همه ممنونم دلم یخورده اروم شد یه ملحفه بزرگ پهن میکنم و با سجاده اصلا نمیتونم نخونم انگار یه چیزی از وجودم کندم . ببخشید تک تک جواب نمیدم دخترم نمیذاره تایپ کنم ممنونم از همگی 😘😘😘😍

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

سجاده پهن کن مشکلی نداره

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

عزیزم سجاده پهن کن گوشه ای که میدونی کمتر نجس شده بخون

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

من ی قل دارم تو روزم تا وقتی از پوشک بگیرم باز،میزارم گناه داره بدنش زخم میشه

ی سجاده پهن کنی اکی میشه بعد وضو پاهاتو بشور خلاص 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ببخشید موضوع پایان نامه رو چجوری باید پیدا کنم ؟؟  و اینکه سخته پایان نامه نوشتن ؟

کار زیاد داره اول موصوع مورد علاقتون رو در نظر بگیرید مثلا رابطه انگیزه و جنسیت پسر (دختر) بر موفقیت کار  بازاریابی این مثال هست زدم بعد برید اینو تو گوگل اسکولار سرچ بکنید موضوعات نزدیک موضوع مورد علاقتون رو پیدا کنید مقدمه و چکیده و نتایجشون رو بخونید که همچین موضوعی چقدر قابل اجرا بوده چه محدودیتهایی داشته ... بعد همه پایان نامه ها یه قسمت به اسم پیشنهادات دارن هر محققی حین تحقیق مباحث تازه ای براش پیش میاد که دیگه خارج از موضوع اون هست ولی مرتبط هست و برا محققان دیگه پیشنهاد میکنه که میتونن روی این موضوع کار کنن‌... وقتی موضوع انتخاب میکنی به اینا دقت کن موصوعت دو تا  متغییر داشته باشه مثلا انگیزه و موفقیت کاری انگیزه متغییر مستقل موفقیت وابسطه هست یعنی موفق بودن به انگیزه ربط  داره ... تعداد متغیرهات زیاد نباشه معمولا تو رساله دکترا چند متغیر داریم سعی کن موصوعت سخت نباشه حتما منابع کافی برای مطالعه داشته باشی حتما قابل اجرا باشه مثلا بیایی تو این شرایط کرونایی موضوعیو انتخاب کنی که مثلا تو مدت ۴ ماه روی جامعه اماری مثلا ۱۰۰ نفره کار کنی این موضوع قابلیت اجرا نداره چون نمیتونی ۱۰۰ نفرو تو چهار ماه مورد بررسی قرار بدی اولا کرونا هست و همه چی محدود دوما ۱۰۰ نفر یجا جمع نمیشن منابعتو از ریفرنس مقاله هایی که میخونی انتخاب میکنی سعی کن حداقل ۴۰ یا ۵۰ مقاله بخونی که بدونی تو هر قسمت چی بیاری اعدادو چه شکلی بکار ببری با فرمت ای پی ای اشنا شو که منبع نویسیت داخل و خارج متن درست باشه ... رشته هم مهمه مثلا من انسانی بودم تحقیق من متشکل از تجربی و کتابخانه ای بود دیگه برا شما نمیدونم رشتتون چی هست 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣