2777
2789
عنوان

💛نماز خوانها یه لحظه تشریف بیارید💛

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 61 پست
کار زیاد داره اول موصوع مورد علاقتون رو در نظر بگیرید مثلا رابطه انگیزه و جنسیت پسر (دختر) بر موفقیت ...

مرسی از توضیح کاملتون 

من ارشد آموزش زبان دارم میخونم 

کاش آموزش محور انتخاب کرده بودم ک پایان نامه ندارن 

واقعاااااا سخته پایان نامه نوشتن 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از توضیح کاملتون  من ارشد آموزش زبان دارم میخونم  کاش آموزش محور انتخاب کرده بودم ک ...

خب منم اموزش زبان بودم عزیزم 😍 اموزش محور برا دکترا بدرد بخور نیست .اینم تموم میشه . من کلمه به کلمه خودم انجام دادم جدو ابادم جلو‌چشام رژه میرفتن ولی تجربه خوبی بود الان چی مد نظرتون هست؟ 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خب منم اموزش زبان بودم عزیزم 😍 اموزش محور برا دکترا بدرد بخور نیست .اینم تموم میشه . من کلمه به کلم ...

عزیزم من قصد ادامه تحصیل ندارم آخه 

یعنی اول داشتم ولی دیگه نه ....

راستش من خودم موضوعات psycholinguistics علاقه دارم مثلا رابطه انگیزه با یادگیری 

سبک های مختلف یادگیری و ....

اما سوالم اینه میشه پایان نامه ای انجام داد ک شرکت کننده انسانی نداشته باشه ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
عزیزم من قصد ادامه تحصیل ندارم آخه  یعنی اول داشتم ولی دیگه نه .... راستش من خودم موضوعات psy ...

من  عاشق روانشناسیه زبان بودم ولی قبول نمیکردن برا اینکه جامعه اماری هم نباشه قبول نمیکردن  اون میشه مطالعه کتابخانه ای و بیشتر حیطه کاریه ادبیات هست نه اموزش زبان فکر کنم واحد سکیلز بود یه عنوان مهم بود اینکه این فرضیه که ایا بعد گذراندن سن ۶ سالگی اموزش زبان دوم سخت میشه واقعیته ؟ جوابش هن این بود که این فرضیه قوی هست و بیشتر نشون داده اینشکلیه ولی یه فرضیه اثبات شده نیست چون بزرگسالانی بودن به خاطر انگیزه داشتن تو سنین بالا نیتیو شدن واین مسئله باعث شده این فرضیه قویه رابطه سن و نیتیو شدن در زبان دوم کامل اثبات نشه خودم خیلی به این موضوع علاقه پیدا کردم که استادها قبول نکردن ... بعدش هم روانشناسیه زبان هم یحورایی کار تجربی هست بحث ابزار و جامعه اماری پیش میاد یعنی باز پاپیلیشن سمپل مطرحه

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
من  عاشق روانشناسیه زبان بودم ولی قبول نمیکردن برا اینکه جامعه اماری هم نباشه قبول نمیکردن &nbs ...

اها چقدرررر حیف 

حالا موندم چ موضوعی انتخاب کنم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اها چقدرررر حیف  حالا موندم چ موضوعی انتخاب کنم

فقط موصوع سخت انتخاب نکن و خودتو نجات بده موضوعات متیویشن واقعا اسونن کارتو اسون کن یه گوگل کن موصوعات تحقیقات اموزش زبان انگلیشی بعد اونایی که مورد علاقتون هستو تو گوگل سرچ کن و منابع و پیشنهاداتشونو بررسی کن سعی کن ستینگت یعنی شوه کار زمان مکان جمعیت اماریت خیلی نزدیک به منابع باشه که فقط تغییر داشته باشی نه تحول 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
فقط موصوع سخت انتخاب نکن و خودتو نجات بده موضوعات متیویشن واقعا اسونن کارتو اسون کن یه گوگل کن موصوع ...

اخه فکر کنم متیویشن رو قبول نکنند و بگن تکراریه 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اخه فکر کنم متیویشن رو قبول نکنند و بگن تکراریه 

بله قبول نمیکنن میگن زیاده و دیگه تازگی نداره رابطه ریسک پذیری بر یادگیری هم خوبه ولی یادگیری باید محدود به یه چیز شه مثلا لغات یا گرامر یا درک مفاهیم یا بخاطر اوری خلاصه باید اونقدر مقاله بخونی تا یه موضوع به مزاجتون خوش بیاد   و فیزیبلیتی داشته باشه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
بله قبول نمیکنن میگن زیاده و دیگه تازگی نداره رابطه ریسک پذیری بر یادگیری هم خوبه ولی یادگیری باید م ...

چقدر سختههههههه 

مقاله رو چجوری سرچ کنم ؟؟ 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
چقدر سختههههههه  مقاله رو چجوری سرچ کنم ؟؟

سختیش به استاد راهنماته برا من خیلی سختگیر بود خط به خط کنترل میکرد که الا باید رایتینگ خودتون باشه اجازه نقل مستقیم خیلیییی کم میداد همش نقل غیر مستقیم اونم پارافریز خودتون ... از گوگل اسکولار سرچ کنه خوبیه رشته ما اینه موضوع زیاد داره 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

سلام عزیزم

ان شاءاللّٰه خدا کوچولو هات رو برات حفظ کنه و نور چشم شما و صاحب الزمان باشن

خداروشکر دوستان راه حل دادن بهتون

فقط خواستم یه چیزی بگم اینکه خدا اینقدر نماز رو حیاتی میدونه برای ما انسان ها که با هررررر شرایطی گفته بخونید

آب نبود تیمم کن

مسافر بودی  شکسته بخون

مهر نبود چیزای دیگه استفاده کن مثل برگ یا سنگ

مریض بودی و نمیتونستی سر پا نماز بخونی نشسته بخون نشسته نشد دارز کشیده بخون

تو جنگ بودی راه برو و نماز بخون...

پس ببین چقدر مهمه که خدا با هر شرایطی به ما آدما اجازه داده که نماز بخونیم.هیچ وقت دلیلی نمیتونیم بیاریم که نمیتونستم نماز بخونم

منم سر نمازاتون دعا کنید⁦❤️⁩