2777
2789
عنوان

ملت عشق 😍❤🌌

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 51 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من به همسرم گفته بودم کتابش رو بگیره، فکر کنم اشتباه گرفته، مگه چند تا کتاب ملت عشق داریم؟

همه یکی هست فقط ترجمه اش فرق داره نویسنده یکیه

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
دقیقا 😅

ایندفعه میخوام در برابر خواب مقاومت کنم 😁

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

انءشاالله

من حتی باصدای خودم باشه خوابم می‌بره چه برسه مال یکی دیگه😅

خانمه که کلا زندگیش سال ها بود بوی خیانت میداد شوهرش همش بهش خیانت میکرد  عزیز بهش جرات خروج ا ...

بله شوهرش بهش خیانت میکرد خود این خانم با از خود گذشتگی به خودش خیانت میکرد و در اخر به خودش میقبولوند که حرف زدن با عزیز وابستگی و عشق نیس فقط یه دوستی ساده اس و اینم منجر به خیانت شد کلا این بخشای کتاب واسه ی من خیلی تلخ بود 

اصلا نمیتونستم درکشون کنم

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

وایسا لینک کانال تلگرام کتابای انگیزشی بفرستم

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
بله شوهرش بهش خیانت میکرد خود این خانم با از خود گذشتگی به خودش خیانت میکرد و در اخر به خودش میقبولو ...

این کتاب بود تازه، بعضی اوقات زندگی واقعی آدما متاسفانه اینطوری میشه😔

انءشاالله من حتی باصدای خودم باشه خوابم می‌بره چه برسه مال یکی دیگه😅

با صدای خودم تا حالا امتحان نکردم 😂

2791
2779
2792