2777
2789
عنوان

ملت عشق 😍❤🌌

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 51 پست
بخش مولانا و شمس و خیلی خیلی دوس دارم ولی بخش عزیز و خود خانمه رو دوس ندارم همه چیزشون بوی خیانت مید ...

من همشو نخوندم که نظر بدم ولی تا اونجایی که خوندم خیلی قشنگ بود

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این کتاب فهمیدم  اب رو باید از  سرچشمه نوشید نه از جوی های گل الود پایین دست  بر ...

جمله اش قشنگ بود😍

بعد یکهو دلم خواست کاش تو یک آدم معمولی بودی و یک وقت معمولی در یک شهر معمولی و خیلی معمولی دوستم دا ...

😍😍

من همشو نخوندم که نظر بدم ولی تا اونجایی که خوندم خیلی قشنگ بود

گفتم بخش مولانا و شمس عالیه 

ولی بازم سلیقه ایه💛

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
کتاب صوتی خوبه، ولی خودش آدم داره یه چیز دیگه❤

منم قبلا نسبت به صوتی گارد داشتم ولی به نظرم امتحان کن شاید خوشت بیاد .گوینده هم خیلی مهمه

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
منم قبلا نسبت به صوتی گارد داشتم ولی به نظرم امتحان کن شاید خوشت بیاد .گوینده هم خیلی مهمه

دقیقا من دوتا کتاب صوتی گوش کردن یکی اش هنر دختربودن یکی هم یک داستانه کودکانه در مورد دکتر بود

بخش مولانا و شمس و خیلی خیلی دوس دارم ولی بخش عزیز و خود خانمه رو دوس ندارم همه چیزشون بوی خیانت مید ...

خانمه که کلا زندگیش سال ها بود بوی خیانت میداد شوهرش همش بهش خیانت میکرد 

عزیز بهش جرات خروج از اون زندگیو داد در اصل عشق بهش اون جراتو داد 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
دقیقا من دوتا کتاب صوتی گوش کردن یکی اش هنر دختربودن یکی هم یک داستانه کودکانه در مورد دکتر بود

من خوابم می‌بره😅

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
2791
2779
2792