2777
2789
عنوان

ملت عشق 😍❤🌌

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 51 پست
این کتاب بود تازه، بعضی اوقات زندگی واقعی آدما متاسفانه اینطوری میشه😔

اره متاسفانه این قسمتای کتاب واقعا واسم عذاب اور بود

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مرسی عزیزم  جوین شدم

خواهش میکنم گلم 🌹

کتاب صوتی و پی دی اف داره امیدوارم  برات مفید باشه 💞

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
جریان جالبی داره اما کتاب زرده و نباید خوند  تو تاپیک کتاب و روانشناسی زرد توضیح دادم

تاپیک تون خوندم ولی معجزه سپاسگزاری راندابرن واقعا قشنگ بود اصلا سپاسگزاری در قرآنمون هم هست 

و ملت عشق هم تا اونجایی که خوندم خیلی قشنگ بود. 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
تاپیک تون خوندم ولی معجزه سپاسگزاری راندابرن واقعا قشنگ بود اصلا سپاسگزاری در قرآنمون هم هست  ...

بله من شکرگزاری هم قبول دارم ولی کتاب های زرد به شکل دیگه ای بیانش میکنن و باور مخربی رو جایگزین میکنن

در ارتباط با ملت عشق هم گفتم

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

بله من شکرگزاری هم قبول دارم ولی کتاب های زرد به شکل دیگه ای بیانش میکنن و باور مخربی رو جایگزین میک ...

بله اونا تلاش و کمرنگ میکنن و همه چیز می‌سپارن دست قانون جذب در حالی که تلاش + باور= موفقیت و اعتماد به نفس

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
2791
2779
2792